Vil du jobbe som Business Controller i Nordens hurtigst voksende mobilselskap?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
02.10.2022
Gå til søknadsskjema

Business Controller – Ice Communication Norge AS  

Vi søker en analytisk, kommersiell og fremoverlent Business Controller til selskapets Business Control & Analytics avdeling. Du vil få en sentral rolle for å følge opp lønnsomhet og vekst. Vi ser for oss at du er en person som raskt evner å sette deg inn i nye problemstillinger og identifisere forbedringsområder. 

Hos Ice tilbyr vi deg en unik mulighet til å bli med på vår vekstreise og utfordre det etablerte. Du blir en del av et raskt voksende selskap med dedikerte ansatte som står på for hverandre, og kan by på mange morsomme sosiale aktiviteter. 

Du vil komme tett på selskapets kjernevirksomhet, og vi søker deg som er faglig nysgjerrig og kan bli en ressurs for selskapet i årene som kommer med den veksten som er planlagt. 

Om rollen

 • Utarbeidelse og oppfølging av selskapets viktigste nøkkeltall 
 • Månedlig rapportering, både til ledelse og konsern
 • Ansvarlig Business Controller for Ice Retail – butikkjeden vår (herunder ansvarlig for utarbeidelse og oppfølging av P&L, likviditetsstyring, forecasting og oppfølging av KPI-er), sparringspartner for ledelsen
 • Prognostisering og budsjettering
 • Løpende rapportere og videreutvikle økonomiske analyser og beslutningsgrunnlag


Personlige egenskaper

 • Analytisk med god forretningsforståelse – Du har øye for detaljer, men også god helhetsoversikt
 • Kommersielt anlagt, med høy arbeidskapasitet og gjennomføringskraft
 • Relasjonsbygger – flink til å knytte kontakter og ivareta disse
 • Positiv og initiativrik, nysgjerrig og liker å sette deg inn i nye ting
 • Jobber nøyaktig, systematisk og strukturert
 • Selvstendig og evner å drive prosesser både på egenhånd og i samarbeid med andre
 • Kritisk og ser alltid etter forbedringspotensial i arbeidsprosesser


Profil

 • Høyere økonomisk utdanning
 • 1-3 års erfaring fra tilsvarende rolle eller oppgaver (oppfordrer også nyutdannede til søke)
 • Det forventes god kompetanse og erfaring med bruk av Excel
 • God økonomi- og regnskapsforståelse
 • Behersker norsk meget godt – både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

 • Et moderne teknologiselskap i sterk utvikling og vekst
 • Stor fleksibilitet med muligheter for å utvikle deg i rollen din
 • Et unikt arbeidsmiljø med sterk lagånd og stor vilje for å lykkes
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen
 • Konkurransedyktige betingelser


Søknader behandles fortløpende. 
 

Vi stiller gjerne til en uforpliktende prat enten på telefon og/eller video. Ta gjerne kontakt med Partner i Capus, Johannes Westersø på 95 17 91 69 eller Rådgiver i Capus Ramajana Knudsen på 94 88 87 52. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om arbeidsgiveren

Ice startet å bygge eget mobilnett i Norge i 2015, og de fleste som bytter abonnement, velger Ice. Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt, har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske bedrifter og forbrukere. Gjennom de første syv årene som mobiloperatør har vi gått fra én kunde og én mobilmast, til over 700 000 kunder. I tillegg til å bygge eget nett og være Nordens hurtigst voksende mobilselskap fem år på rad, har vi satt Rollover og Rollover Deling på kartet. Vi har presset prisene, lansert Norges eneste gratisabonnement for barn og samtidig blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad.

Fire år på rad har Ice blitt kåret til en av Norges topp 10 beste arbeidsplasser av Great Place to Work. Dette har vi oppnådd ved å fokusere på tillit – og at ingen ansatte, eller dager er like. Med aktivitetsbasert arbeidsplass, har vi tilrettelagt for at hver enkelt ansatt kan skreddersy sin egen arbeidshverdag ut ifra når og hvor de selv jobber best.

Ice er eid av Lyse AS, et norsk industrikonsern med virksomhet innen energi, telekommunikasjon og infrastruktur. Konsernet er heleid av 14 kommuner i Sør-Rogaland og konsernets verdiskapning går tilbake til fellesskapet. Med det norske industrikonsernet Lyse som ny eier, er det duket for milliardinvesteringer i videre utbygging av nasjonalt 5G-nett, og en dobling i antall basestasjoner. Nasjonalt har Lysekonsernet blitt en betydelig utfordrer innen fiberbasert bredbånd og leverer produkter og tjenester under merkevarene Lyse, Altibox, ice og Smartly.

Fakta om oss

• Bygger Norges tredje mobilnett
• Over 700.000 kunder
• 250+ ansatte
• Forvalter en tredjedel av 4G/5G-frekvensene
• Hovedkontor i Nydalen, Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen