Er du relasjonsskapende og vil bygge karriere i et spennende start-up selskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du selvgående og ønsker å ta del i revolusjonerende og nytt selskap? Innehar du store kommunikasjonsferdigheter, og trigges av å jobbe i et nystartet selskap? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

Leii er et nyoppstartet tech-selskap innen gig- og delingsøkonomien som tilbyr et bredt spekter av ulike tjenester. Med Leii sin breddeplattform kan kundene bestille diverse tjenester og få de levert der de er. Leii er i startfasen og stillingen vil innebære gode utviklings- og læringsmuligheter, der du i samarbeid med Leii vil få forme rollen.

Som salgskonsulent hos Leii vil du ta del i et ungt, ambisiøst og målrettet miljø. Leii er Norges første breddeplattform for tjenester som beriker kundenes liv og er nå i en fase hvor det er behov for målrettede og ambisiøse ressurser. Vi ser etter deg som ønsker å være med på å forme rollen som salgskonsulent og trives med salg. Teamet består i dag av seks personer som besitter mye kompetanse innenfor ulike områder, og som er opptatt av kunnskapsdeling. For å lykkes i rollen som salgskonsulent er du relasjonsskapende, selvgående og strukturert. Det er også en fordel om du har salgserfaring, men vi anser motivasjon og personlighet som viktigere faktorer. Arbeidsoppgavene dine vil blant annet innebære oppsøkende salg mot kunder og tilbydere.

Hvorfor Leii?

 • Et spennende karriereløp i en start-up
 • Flere spennende fordeler
 • Leii er opptatt av det sosiale miljøet, derfor arrangerer de flere eventer for de ansatte
 • Lokaler sentralt i Bogstadveien
 • Et selskap med store ambisjoner
 • Stor grad av fleksible arbeidstider som er tilrettelagt for studenter og nyutdannede


En av Leiis sine ansatte gjennom oss beskriver rollen slik:

"Som student innenfor kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling er det viktig for meg å kunne bruke kunskapen herfra i jobben min. I Leii fant jeg et selskap som lar meg gjøre dette og lar meg være med å forme min egen rolle. Som en del av en startup er den jobben man gjør viktig for selskapet og min opplevelse er at dette øker motivasjonen og trivselen til hele teamet i Leii."

Arbeidsoppgaver

 • Bistå i salgsprosesser og jobbe med å rekruttere nye tilbydere
 • Ta kontakt med nye kunder og tilbydere over telefon eller i fysisk møte
 • Oppsøkende salg mot tilbydere og kunder
 • Prospektering og mersalg

Vi søker deg som

 • Har salgserfaring/erfaring fra kundeservice og som trigges av salg
 • Er trygg med bruk av telefon som arbeidsverktøy
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig
 • Er selvgående, resultatorientert, proaktiv og strukturert
 • Setter personlige krav på egen presentasjon

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, bemanning 6 måneder
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Leii har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Leii gjør underutnyttede tjenester tilgjengelig i en digital plattform hvor kunder møter relevante tjenestetilbydere. Plattformen tilrettelegger for en sømløs kjøpsreise hvor profesjonelle tilbydere vil nå ut til et større marked og vil oppleve økende omsetning, og forbrukere får enklere tilgang til tjenester med kvalitet.Leii er i en unik posisjon til å sette tonen for gig- og delingsøkonomien i inn- og utland. Vi har samarbeidet med ledende profiler i ulike bransjer og skapt en løsning med noen av Norges fremste utviklere. Vi skal lansere markedets første breddeplattform for formidling av tjenester som beriker både selskapelige og hverdagslige deler av livet – der du er.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen