Junior frontend-utvikler søkes til PayEx!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Kunne du tenkt deg å jobbe i et av Nordens største aktører innen betalingsløsninger? En hverdag som byr på utfordringer, givende samarbeid og frihet under ansvar? Da anbefaler vi deg å lese videre!

Informasjon om stillingen

I dag er PayEx et av Nordens største aktører på betalingsløsninger, og utvikler moderne og effektive løsninger for internett, mobil og fysisk handler. Enten du er på butikken på hjørnet, bestiller klær over nettet, eller får en faktura i posten, så har du nok sett logoen. PayEx sine tjenester finnes overalt og har stor påvirkning på din hverdag.

Som frontend-utvikler hos PayEx vil du bli en del av et utviklerteam som i dag består av 4 frontend-utviklere, og som er en egen gren i utvikleravdelingen på huset. Du vil ta del i et faglig sterkt miljø, og dere vil jobbe i team eller individuelt for å sikre de beste løsningene for kunden. I rollen får du bryne deg på langt mer enn bare koding, og hverdagen vil blant annet tilby at du jobber med skyløsninger, design, og utvikling av nye løsninger som vil skape verdi for PayEx sine kunder. Dette vil være en unik mulighet for deg som motiveres av å jobbe i en rolle med stort samfunnsansvar, og som vil utvikle løsninger og tjenester som brukes av utallige mennesker hver eneste dag. Vi har spurt en våre kollegaer om hva de trives med i hverdagen hos oss:

«Som utvikler i PayEx får jeg muligheten til å jobbe med så mye mer enn bare koding, og jeg får bryne på morsomme og varierte arbeidsoppgaver som gjør at jeg får økt kompetansen min hele tiden.»

Du blir tilbudt

 • Fleksibel arbeidstid du kan tilpasse selv
 • Jobb fra hvor du vil, så lenge vi samles på kontoret på onsdager
 • Ta del i helsefremmende tiltak som «wake up» og massasje
 • Subsidiert pris på Personalrestaurant, og adgangskort ladet med 700 kr hver måned til benyttelse av mellommåltider i bygget. Fersk frukt er gratis!
 • Svært gunstig subsidiert rente ved boligkjøp
 • En unik beskyttelsespakke med omfattende forsikringer og beste pensjonsordning
 • Tilgang på nyrenovert og moderne kontor midt i Oslo sentrum

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til utvikling av digitale tjenester/løsninger for PayEx kunder
 • Design, utvikling og testing av ny programvare
 • Nyutvikling og videreutvikling
 • Løse utfordringer og oppgaver på tvers av team og tjenesteområder


Til denne frontend-stillingen ser vi etter deg som har erfaring med JavaScript, gjerne med React og Angular som rammeverk. Har du også kjennskap til Vue er det midt i blinken!

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdanning innen IT
 • Har helst ett års arbeidserfaring innen utvikling, men ikke et krav
 • Har et ønske om å jobbe i en variert hverdag hvor du får utfordret deg teknisk
 • Kan kommunisere flytende på norsk eller engelsk, både skriftlig og muntlig


Det stilles ikke krav om profesjonell arbeidserfaring, men dersom du har prosjekter du har jobbet med gjennom studier eller på fritiden, vil vi gjerne høre om dette. Det som imidlertid er viktig, er hvem du er som person! Vi søker deg som er målorientertorganisert, og som er en lagspiller. Du er fremoverlent og engasjert, og har en sterk motivasjon for å utvikle nye løsninger. Videre er du nysgjerrig på å teste ut nye teknologier, og lærevillig som person

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast stilling i PayEx
 • Plassering: Kongens gate 6, 0153 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. PayEx har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

PayEx er Nordens største aktør på betalingsløsninger, og utvikler moderne og effektive løsninger for internett, mobil og fysisk handel. Enten du er på butikken på hjørnet, bestiller klær over nett eller får en faktura i posten, så har du nok sett logoen - PayEx sine tjenester finnes overalt og har stor påvirkning på din hverdag.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen