Noen ganger er gresset faktisk litt grønnere! Bli webutvikler hos Giant Leap.

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.10.2022
Gå til søknadsskjema

Har du lyst til å bli en del av et miljø som er virkelig gode med det som de driver med? Er åpenhet og tverrfaglighet også noe som trigger deg? Vil du bli en del av en sosial gjeng som koser seg på Escape Room og som faktisk klarer å komme seg ut (med god margin)?

Informasjon om stillingen

I Giant Leap vil du ta del i utviklingen av nye løsninger samt videreutvikle tjenester og apps som daglig er i bruk av flere hundre tusen brukere. Hos oss vil du ta del i hele prosessen fra idé og design til leveranse og videreutvikling av tjenestene. Vi utvikler tjenester, både sluttbrukerapps og bransjeløsninger. Vi utvikler våre webløsninger med fokus på store og små skjermer.

Her kombineres det beste av to verdener - jobbe på GLT sine produkter og prosjekter for samfunnsnyttige aktører. Du vil også møte kollegaer som kan smile over en god algoritme og bli en del av et team som mer enn gjerne deler kunnskapen sin med deg. Du kan nok også forvente en og annen faglig diskusjon - alt for å få til den beste løsningen for brukeren.

Hos Giant Leap vil du få muligheten til å jobbe med høy grad av selvstendighet og gode forutsetninger for å lykkes og utvikle deg videre, samtidig som vi støtter deg langs veien.

Hva vil du få utfordre- og bryne deg på hos Giant Leap?

 • Web, Angular, React, Vue, HTML, JavaScript, CSS, Sass, TypeScript, Node, npm, webpack, API, REST, IoT, webutvikler, systemutvikler, utvikler (hey, hva gjør man ikke for a° bli funnet i en søkemotor!)


Du vil bli en del av et miljø preget av kollegaer som også er gode støttespillere og skape løsninger som brukes hyppig av mange, mange, mange mennesker. Er stolthet og nysgjerrighet en følelse du vil sitte igjen med når du ser en parkeringsvakt på gaten eller en barnefamilie som betaler med mobilen når de handler i en matvarebutikk? Ditt produkt og resultatet av ditt arbeid vil være rundt deg i samfunnet, uansett om det er på butikken eller gaten. Hos Giant Leap vil du føle deg stolt over resultatet du leverer og samtidig være nysgjerrig på hvilken opplevelse brukere sitter igjen med. Det er nesten så du får lyst til å gå frem og spørre.

Hva kan du forvente som en av våre kollegaer?

 • Gjennom Visma fordel Ansatt-program får du tilgang på bedriftsavtaler som gir deg som ansatt en rekke gode tilbud og fordeler
 • Du kan også søke på og ta bruk av ferieleilighet i Marbella og Chamonix som Visma disponerer
 • Flotte kontorlokaler på toppen av posthuset midt i Oslo (byens beste utsikt!)
 • Et sterkt faglig og sosialt miljø med stor aktivitet, humør og høy trivsel
 • Hos oss får du påvirkningskraft og muligheter til god faglig utvikling.

Hvem er så du da vel?

 • Du har allerede fullført utdannelse innen IT
 • Du har en brennende interesse for programmering
 • Du har kompetanse innen Javascript, HTML, CSS/Sass og det er en ekstra fordel med kjennskap til Typescript
 • Du har også kjennskap til rammeverk som React, Vue, Angular eller lignende
 • Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse hos Giant Leap
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen gjennomføres av Academic Work. Giant Leap har bedt om at alle spørsmål gjeldende stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Søknadsfrist: 5. oktober

Informasjon om bedriften

Giant Leap Technologies AS ble etablert i 2000 med utspring fra teknologimiljøet ved NTNU i Trondheim. De har i dag posisjon som et av de mest spennende norske selskapene innenfor utvikling av mobile løsninger. Giant Leap er en tjenesteinnovatør innen mobilitet og utvikler Apps rettet mot sluttbrukere. Her bistår de kunder gjennom hele verdikjeden fra forretnings- og konseptutvikling, design og systemutvikling til etablering av en effektiv drift og forvaltning av tjenestene. I tillegg til tjenester rettet mot sluttbrukere og Apps, utvikles også bransjespesifikke løsninger innenfor Salg, Samferdsel, Logistikk og Transport. Disse løsningene har stor utbredelse i markedet, også internasjonalt. De er i dag 65 ansatte som brenner for mobilitet og har kontorer på toppen av Posthuset midt i Oslo!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen