CGM søker spennende lederrolle som VP Development!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.10.2022
Gå til søknadsskjema

CGM søker spennende lederrolle som VP Development!

CGM jobber for at mennesker skal leve trygge liv og arbeider sammen på løsninger som forbedrer helsetilbudet, uavhengig av hvor vi bidrar i verdikjeden.  CGM Norge er markedsledende leverandør av elektroniske journalsystemer til primærhelsetjenesten bestående av ca. 50 ansatte som jobber med programvareutvikling, konsulentvirksomhet, kundestøtte og salg.

Arbeidsoppgaver:

 • Som Vice President Developement vil du være medlem av CGM Norges ledergruppe.
 • Du vil være ansvarlig for at teamledere på avdelingen oppfyller sine oppgaver og veilede dem, spesielt til Agile prosesser.
 • Med budsjettansvar innenfor din avdeling vil du være ansvarlig for å rapportere KPI`er til General Manager.
 • Du vil ha et overordnet teknisk ansvar for alle produktene til CGM Norge og vil derfor samarbeide tett med VP for Product Architecture og deres avdeling.


Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning innen informasjonsteknologi eller annet relevant studie.
 • Lang erfaring kan kompensere for manglende relevant utdanning.
 • Erfaring innen systemutvikling, herunder utviklingsmetodikk og prinsipper som Scrum eller Kanban.
 • Kompetanse innen .NET, C#, Azure og Devops.


Personlige egenskaper:

 • Vi håper du er en engasjert, initiativrik og positiv person som er læringsvilling, kvalitetsbevisst og resultatorientert.
 • Du bør ha tidligere ledererfaring, hvor du gjerne har jobbet med ledelse av utviklergruppe.
 • Vi ser for oss at du også er analytisk, strategisk og målrettet.
 • Det er viktig at du er god for å formidle sammenhenger mellom teknologi, forretningsmål, visjoner og veikart.
 • Du må ha god muntlig og skriftlig fremstillings- og kommunikasjonsevne på norsk.

 
Vi kan tilby:

 • Støtte til trening, rabattert kantine og gode forsikrings- og pensjonsvilkår.
 • Sentrale lokaler på Lysaker utenfor Oslo, med kort gangavstand til kollektivtrafikk og Lysaker Brygge
 • Dekt parkering, telefon og bredbånd frem til et visst beløp


Ta gjerne kontakt med vår Partner Arne H. Underdal-Loktu / Arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Rebecca Vatnar / Rebecca.vatnar@capus.no dersom du skulle ha noen spørsmål.

Om arbeidsgiveren

CompuGroupMedical (CGM) er et internasjonalt selskap med 8000 høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi er representert i 18 land og dekker hele helsesektoren med intelligente e-løsninger. Vår visjon “Synchronizing Healthcare” etterstrebes alltid. Med en lang historie i Norge og en sterk internasjonal tilstedeværelse, er vi i dette markedet for det lange løp.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen