Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du en drøm om å bli utvikler? Få kompetansen du trenger for å bli utvikler på 12 uker gjennom AW Academy!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Etter enorm respons på vårt forrige program søker vi nå etter nye, ivrige deltakere. For å gjennomføre programmet trenger du ingen forkunnskaper, men evner, brennende interesse for teknologi og motivasjon for å gjennomføre et karrierebytte.

Informasjon om stillingen

‘’Jeg kunne ikke kode på forhånd. Da jeg hørte om AW Academy begynte jeg å lese litt om programmering og så gjennom flere youtube-videoer - jeg skjønte absolutt ingenting! Samtidig tenkte jeg at det er flere millioner i verden som jobber med dette, så hvorfor skal ikke jeg klare det?’’ – Jacob, AW Academy Konsulent

I Norge stod over 4000 jobber innen IkT ubesatt i 2021, og nesten 50% av norske bedrifter svarer at de sitter på udekte kompetansebehov. Vi står i dag ovenfor en stadig økende digitalisert hverdag, og etterspørselen etter IT-kompetanse har aldri vært større. På 12 uker gir vi deg muligheten til å imøtekomme denne etterspørselen. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å ta steget inn i en ny branse, uavhengig av relevant bakgrunn.

Søknadsfrist: Vi har løpende selektering og plassene vil fylles opp fortløpende. Vi anbefaler deg derfor å sende inn søknad snarest mulig.

Hva vil du jobbe med?

Etter 12 uker med intensiv og krevende utdanning vil du være klar for å tre inn i rollen som junior utvikler i både små og store utviklingsprosjekt. Dette vil innebære at du skal være med å designe, planlegge, beskrive, programmere og ikke minst kvalitetssikre datasystemer – dette i tett samarbeid med andre kolleger og systemutviklere. Du vil få kjennskap til moderne teknologier og vil med det få forutsetninger til å arbeide med å utvikle løsninger for blant annet web og mobil, forretningslogikk, hvordan systemer samhandler og ikke minst hvordan systemer og løsninger vil bli seende ut.

Hvem vil du arbeide hos og hvilke problemstillinger vil du være med å løse?

Academic Work arbeider ut mot mer enn 200 selskaper som har behov for IT- og programmeringskompetanse og det er hos en eller flere av disse selskapene du vil arbeide. Det vil innebære at enkelte vil være med å utvikle fremtidens betalingsløsninger, andre vil bidra til digitalisering av byggebransjen, den tredje vil kanskje arbeide med utvikling av systemer for lager og logistikk og andre vil være med å digitalisere helse-Norge. Så enten du har lyst til å være med å digitalisere Norge, arbeide som web-utvikler eller har lyst til å utvikle avanserte algoritmer vil AW Academy hjelpe deg på vei mot denne type oppgaver og problemstillinger – start med å ta testene for å se om du har det som skal til for å bidra til digitaliseringen av Norge!

Historisk sett ser vi at mellom 6-10 unike kunder tetter sitt kompetansegap med deltakere fra våre program, alt fra konsulentbyråer til spennende inhouse utviklingsmiljøer.

Kjenner du deg igjen i følgende:

 • Logisk anlagt
 • En problemløser av natur
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter
 • Har en brennende interesse for IT og programmering
 • Har forretningsforståelse
 • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som igjen fører til fast ansettelse
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Behersker norsk og engelsk svært godt, muntlig og skriftlig


Da er du den vi ser etter!

Motivasjon er viktigere enn bakgrunn og tidligere erfaring. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Består du testprosessen vil du få muligheten til å søke på programmet.

Praktisk informasjon

Utdanningen: AW?Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 23. januar 2023 i Nydalen, Oslo, eller på Rebel i Oslo Sentrum. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. Gjennom AW Academy tilbyr vi en valgfri lånordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Du vil også få muligheten til å motta et skattepliktig stipent igjennom AW Academy. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 19.12.22
 • Individuelle forstudier: 20.12.22-22.01.23, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart: 23.01.23
 • Eksamen/Graduation: 21.04.23
 • Første arbeidsdag hos kunde: 24.04.23


Rekrutteringsprosessen: Vi arbeider utfra løpende utvalg der prosessen består av to tester, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass i programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen til AW Academy ved å klikke på ”Søk her!”.

Spørsmål? Har du spørsmål angående AW Academy eller rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er AW Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet AW Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. AW Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen