Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Klar for en karriereendring? Vi utdanner deg til Dynamics CRM-konsulent på 12 uker!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Selvfølgelig er det viktig med en god CRM-partner, men det er også viktig at bedrifter tar de riktige valgene før, under og etter innføringen av et CRM-system. I dette Academic Work Academy-programmet lærer du om Microsoft Dynamics CRM, og får muligheten til å lære hvordan du lager en god plan og strategi for CRM-prosjektet og hvordan du sikrer at prosessen og bruken av systemet blir vellykket!

Informasjon om stillingen

Dynamics CRM er en kundedataplattform fra Microsoft som gir deg en helhetlig visning av kundene med transaksjons-, atferds- og demografiske data. Du vil få muligheten til å jobbe med å utvikle denne plattformen slik at den blir enda bedre for kundene som benytter seg av systemet. Du vil få kjennskap til moderne teknologier og vil med det få forutsetninger til å arbeide med å utvikle løsninger for hvordan systemer og løsninger vil bli seende ut. Etter 12 uker med intensiv og krevende utdanning vil du være klar for å tre inn i rollen som junior Dynamics CRM-konsulent i både små og store prosjekter. Academic?Work arbeider ut mot mer enn 200 selskaper som har behov for IT-kompetanse og det er hos en eller flere av disse selskapene du vil arbeide hos.

Du vil spille en viktig rolle overfor kunder, med gjennomgang av forretningsprosesser, veiledning, konfigurasjon, opplæring og rådgivning. Gjennom ditt arbeid skal du hjelpe kunden med å redusere kostnader, samt videreutvikle og forbedre arbeids- og forretningsprosesser. Som konsulent vil du bli involvert i kundenes strategier og målsettinger for sin IT- og forretningsvirksomhet, hvor du gir råd om hvilke verktøy, rapporter og mulighetene løsningen gir for å støtte kundens nåværende og fremtidige behov for å nå sine mål.

Ta en titt på denne videoen for et lite innblikk i hva Microsoft Dynamics 365 tilbyr!

Vi ser etter deg som

 • Er logisk anlagt
 • Er en problemløser av natur
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter
 • Har en brennende interesse for IT og Dynamics CRM
 • Har god forretningsforståelse
 • Har en sterk motivasjon for å delta i et krevende og intensivt utdanningsprogram, som igjen fører til fast ansettelse
 • Kan vise til motivasjon for fagområdet ved at du har satt deg inn i en eller flere teknologier på fritiden
 • Behersker norsk og engelsk svært godt, muntlig og skriftlig


Da er du den vi ser etter!

Motivasjon er viktigere enn bakgrunn og tidligere erfaring. Våre innledende tester kartlegger dine personlige egenskaper, samt din evne til å tilegne deg kunnskap. Består du testprosessen vil du få muligheten til å søke på programmet.

Dersom du får plass på programmet vil du i første omgang gå inn i en 4 ukers periode med obligatorisk forkurs som lærer deg de grunnleggende ferdighetene, før du starter 12 uker med intensiv utdanning. Etter disse 12 ukene vil du være klar for å bidra som Dynamics CRM-konsulent i både små og store prosjekter.

Praktisk informasjon

Utdanningen: Academic Work Academy-utdanningen er kostnadsfri. Programmet starter 23. januar 2023 enten på Nydalen i Oslo eller på Rebel i Oslo Sentrum. Programmet er på heltid og det er obligatorisk undervisning mandag til fredag, klokken 08.30-16.30. Gjennom Academic Work Academy tilbyr vi en valgfri låneordning for alle kandidater i programmet som hjelp til finansieringen under studieperioden. Du vil også motta et skattepliktig stipend gjennom Academic Work Academy til fri disposisjon. Mer informasjon om dette vil komme senere i rekrutteringsprosessen.

Datoer som er verdt å legge merke til:

 • Oppstartskveld: 19.12.22
 • Individuelle forstudier: 20.12.22-22.01.23, med mål om å skape lik grunnleggende kunnskap for samtlige deltakere
 • Programstart: 23.01.23
 • Eksamen/Graduation: 21.04.23
 • Første arbeidsdag hos kunde: 24.04.23


Rekrutteringsprosessen: Vi har løpende selektering hvor prosessen består av to tester, to intervjuer og en avsluttende forventningssamtale. Dersom du ønsker å øke sjansene dine for å få en plass på programmet, anbefaler vi deg å søke så raskt som mulig da plassene fylles opp fortløpende. Du fortsetter søknadsprosessen til Academic Work Academy ved å klikke på ”Søk her!”. Merk at vi har løpende selektering og at plassene vil fylles opp fortløpende. Vi anbefaler deg derfor å sende inn søknad snarest mulig.

Spørsmål? Har du spørsmål angående Academic Work Academy eller rekrutteringsprosessen kan du kontakte Academic Work på mail her.

Hva er Academic Work Academy?

Vi er overbeviste om at det er på høy tid med ny type utdannelsesmodell. Derfor har vi startet Academic Work Academy, en skole som tilbyr Accelerated Learning Programs. Vi forbereder og utdanner mennesker med de rette evnene og ambisjon for nye utfordringer og karriere. Dette gjør vi ved å kombinere en utfordrende rekrutteringsprosess som vektlegger hva personer kan gjøre i morgen, og ikke hva de gjorde i går. I tillegg tilbyr vi en skreddersydd utdanningspakke som vi har utviklet sammen med noen av de beste lærerne innenfor deres respektive fagfelt. Dette skaper et faglig miljø hvor de mest ambisiøse menneskene får muligheten til å oppnå sitt fulle potensiale. Academic Work Academy er en del av Academic Work og vi bygger fremtidens skole, i dag!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen