Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

nLogic søker Junior Nettverkskonsulenter!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe med State of the Art teknologi hos en av Norges ledende aktører innen nettverksteknologi? nLogic er nå på utkikk etter deg som er genuint interessert i nettverk og dets funksjoner. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et ambisiøst selskap med luksuriøse lokaler og toppmoderne teknologi!

Informasjon om stillingen

nLogic leter i samarbeid med Academic Work etter deres nye nettverkskonsulenter! nLogic har spisskompetanse innen design, implementering og vedlikehold av nettverks- og datasenterløsninger. Hos oss vil du først og fremst jobbe med Juniper systemet og i den første perioden vil fokuset være på å utvikle deg som konsulent og bli kjent med systemene vi tar i bruk. Som følge av vår ekspertise innen nettverk, er vi stolte av å kunne presentere oss selv som Juniper Elite plus partner! Dette er en ære en håndful selskap kan skryte av. Juniper er sammen med CISCO de største nettverks og kommunikasjons leverandørene i verden.

Som Nettverkskonsulent hos nLogic vil du jobbe med spennende prosjekter og stadig møte nye mennesker. Det blir en læringskurve til å begynne med, men du kan forvente at ledere og kolleger vil være til hjelp når enn du måte ønske det. Du kan også forvente å bli del av et sterkt fagmiljø og et team som er både samarbeidsvillige og engasjerte.

Du blir tilbudt

 • Muligheten til å utvikle deg gjennom ulike sertifiseringer.
 • En spennende og lærerik onboardingsprosess hvor kolleger og ledere vil følge deg opp.
 • Muligheten til å jobbe i et sterkt fagmiljø.
 • Fleksible ordninger for å balansere jobb og privatliv.
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Arbeidsoppgaver

Vi tilbyr en grundig og spennende onboardingsprosess som gjør at du blir 100% klar til å påta deg ansvaret som følger med jobben. I tillegg får du tildelt en senior kollega som blir betrodd med ansvaret om å virke som din mentor.

 • Drift og vedlikehold av nettverk hos kunden.
 • Sette opp og oppdatere switchere, rutere, brannmurer og annen nettverksutstyr.
 • Løse kundens problemstillinger via nLogic sin support tjeneste.
 • Konfigurasjon av kundespesifikke løsninger innen nettverk og sikkerhet.


For å utvikle deg som nettverkskonsulent, legger nLogic også til rette for muligheten til å ta ulike sertifseringer i løpet ansettelsesperioden, og da spesielt i løpet av de første 3 månedene.

Vi søker deg som

 • Kan kommunisere på norsk både muntlig og skriftlig.
 • Du har en genuin interesse i nettverksteknologi og ønsker å utvikle deg selv faglig.
 • Fordel om du har noe erfaring med nettverksteknologi, men dette er ikke noe krav
 • Det er ingen formelle krav til utdanning eller annen skolegang. Vi tar i betraktning at ikke alle som er interessert i nettverksteknologi har fullført høyere utdannelse.

Som person er du

For å lykkes i rollen ser vi for oss at du som person har et brennende ønske etter å lære nye teknologier og tar initativ til å spør om hjelp der du føler at du mangler kompetanse. Sentralt står ditt ønske om å lære noe nytt og din fleksibilitet i henhold til utføring av arbeidsoppgaver. Du er ansvarlig og har evnen til å jobbe strukturert for å nå dine mål. Du kommuniserer godt og har evnen til å bygge relasjoner med både kolleger og kunder.

 • Annen informasjon
 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: Fulltid, estimert til 12 måneder. Det er også mulighet for deltidstilling kombinert med studier e.l.
 • Plassering: Kontor / Hjemmekontor
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. nLogic har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

nLogic AS er et kompetansehus innen nettverk infrastruktur, sikkerhet og datasenter og leverer produkter/prosjekter til små og store bedrifter i Norge. nLogic AS har fokus på spisskompetanse innen sitt markedssegment noe som sikrer kunden en optimal løsning. nLogic AS har flere samarbeidspartnere og gir kunden den beste løsningen basert på produkter fra ledende leverandører som Juniper, Infinera, Palo Alto, m.fl.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen