Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bitpro søker Senior Løsningsselger IT-driftstjenester

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kristiansand
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Bitpro søker en senior løsningsselger innen IT-tjenester. Du har god forretningsforståelse, evnen til å sette deg inn i kundens situasjon og behov, kommersiell innstilling og motiveres av å skape resultater sammen med andre. Som løsningselger vil du være ansvarlig for egen portefølje av nye og eksisterende kunder. Bitpro tilbyr en bred tjenesteportefølje bestående av ende til ende skytjenester, aksess, sikkerhet og rådgivning. Du holder deg godt oppdatert innenfor de tjenester Bitpro leverer og har sannsynligvis et eksisterende nettverk som kan bygges videre på.

Du har gode samarbeidsevner som bidrar til å bygge sterke relasjoner. Disse egenskapene bruker du, sammen med din tekniske forståelse, til å holde eksisterende kunder oppdatert i sin digitale hverdag. Samtidig utvider du horisonten og etablerer nye kundeforhold. Vi ser gjerne at du har erfaring fra salg av tjenesteleveranser og kontraktinngåelser av komplekse leveranser. Du må ha kunnskap innen skybaserte driftstjenester, gjerne innen sikkerhet i skytjenester. Derfor har du også god erfaring og ferdigheter med programmer som Microsoft 365, Azure og Umbrella. Har du en bakgrunn i konsulentbransjen er det ingen ulempe heller, da den erfaringen kan brukes i salgsprosessen du skal utføre i Bitpro.

Bitpro tilbyr en spennende og interessant jobb i et faglig sterkt miljø. Her er det gode muligheter for utvikling og du får stor frihet til å påvirke egen arbeidssituasjon. Vi tilrettelegger for delvis hjemmekontor dersom ønskelig. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons og forsikringsordninger. Stillingen ønskes besatt ved vårt kontor i Bergen. Aktuelle kandidater kan også være basert i andre deler av landet. Bitpro har kontorer i Kristiansand, Bergen og Oslo

Hvis dette høres interessant ut så vil vi gjerne høre fra deg!
Ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus Tom Erik Øverbø på 92 08 86 86 eller tomerik.overbo@capus.no

Om arbeidsgiveren

Bitpro er en ledende leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger. Avdelingen utfører teknisk leveranse, drift og overvåkning av datakom-tjenester for nye og eksisterende kunder. Vårt fokus er å gi kundene en effektiv IT-hverdag ved bruk av innovative og driftssikre løsninger, i kombinasjon med god oppfølging. Bitpro sin visjon er å forenkle og bedre kundens digitale hverdag. Vi har et bredt spekter av IT, bredbånd og sikkerhetstjenester. Det jobber ca 90 medarbeidere på kontorene våre i Oslo, Bergen og Kristiansand. Disse supporterer og leverer Bitpro-tjenester til over 3 700 unike bedriftskunder

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen