Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Sulten på en salgskarriere med gode utviklingsmuligheter i IT-bransjen?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lysaker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet eller har opparbeidet noen års erfaring innen salg eller IT? Westcon Group Norway søker en Business Development Manager!

Informasjon om stillingen

Westcon Group Norway er et heleid datterselskap av Westcon International som er en en verdensomspennende distributør av produkter innen IT-sikkerhet, nettverk og samhandling. Westcon leverer blant annet hjemmekontorsløsninger og avanserte IT-sikkerhetsløsninger til ulike forhandlere i Norge, og opplever for tiden svært god vekst og søker nye medarbeidere for å utvide teamet. I rollen som business development manager vil du inngå i et salgsteam på 11 personer som sitter i moderne kontorer sentralt på Lysaker, og du vil også ha mulighet til å legge opp din arbeidshverdag slik som det passer deg.

Til denne rollen ser vi etter deg som er sulten på å lære og som har en ambisjon om en salgskarriere i IT-bransjen!

Hvorfor Westcon?

 • Mulighet til å jobbe med ledende leverandører innen IT-sikkerhet og nettverk
 • Et stort kontaktnett i IT-bransjen
 • Et springbrett til videre karriere hos Westcon, men også på sikt i andre deler av IT-bransjen
 • En fleksibel arbeidshverdag med tanke på arbeidstid og arbeidssted

Arbeidsoppgaver

Salg

 • Identifisere og etablere nye kunder
 • Bearbeide og utvikle eksisterende kunder
 • Støtte kunder i salg og support av Westcons produkter og tjenester
 • Gi produktpresentasjoner og salgsopplæring for tildelte kunder
 • Skape verdiøkningsmuligheter for Westcon

Kundeservice

 • Hold kundene oppdatert med produktrelatert informasjon
 • Koordinere med opplæring, markedsføring, forretningsutvikling og produktledelse for å effektivt støtte kunden
 • Etablere produktive leverandørrelasjoner for å sikre kvaliteten på tjenesten til kundene

Vi søker deg som

 • Har gjennomført en relevant utdannelse på bachelornivå
 • Gjerne kan vise til relevant erfaring, men det er ikke et krav
 • Gjerne har en interesse for IT & tech
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter i norsk og engelsk


Som person er du strukturert og du har lett for å få oversikt over flere deler av arbeidsprosessen. Selvstendig arbeid er noe du liker, ettersom du har muligheten til å starte så vel som å drive aktiviteter på egen hånd og ta beslutninger som skaper arbeidsflyt. Videre er du en relasjonsbygger som ser hvordan dine langsiktige partnerskap er knyttet til selskapets merkevare, både innen IT og innen salg!

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fast 100%
 • Plassering: Lysaker
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Westcon har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Westcon-Comstor is the leading global distributor of business technology.

Operating in more than 70 countries, we deliver business value and opportunity by connecting the world’s leading IT vendors with a channel of technology resellers, systems integrators and service providers.

We combine our industry insight, technical know-how and decades of distribution experience to deliver value and accelerate our vendors’ and partners’ business success.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen