Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet og ønsker erfaring fra et internasjonalt teknologiselskap?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Interesser du deg for teknologi og bærekraft? Har du lyst til å jobbe i et av verdens mest bærekraftige selskaper, som fokuserer på å hjelpe bedrifter med å finne riktige digitale løsninger?

Informasjon om stillingen

Konica Minolta hjelper bedrifter med sine IT-utfordringer. Bedrifter er avhengig av en arbeidsdag der IT-løsningene er sikre, trygge og effektive. Kanskje man ønsker at bedriftens dokumenter skal håndteres digitalt, eller at IT-systemer og -plattformer fungerer som en IT-avdeling? Uansett ønsker Konica å bistå bedrifter med å finne den rette løsningen for dem- og det er her du kommer inn!

Som jr. bedriftsrådgiver vil du hjelpe eksisterende kunder ved å sikre at de har gode løsninger innen alt fra IT-tjenester, digitale systemer, printere, måleinstrumenter og røntgen og ultralyd-løsninger. Du vil jobbe med et bredt spenn av ulike bedrifter, fra små kontorer til store selskap.

Som blant de 100 mest bærekraftlige selskapene i verden, har Konica Minolta fokus på miljø og bærekraft i hele deres organisasjon. Selskapet rangeres høyt på de fleste internasjonale kåringer der det gjelder bærekraft og miljøfokus. I tillegg har selskapet et fokus på arbeidsmiljø, og arrangerer sosiale events og årlige turer. Du vil komme inn i en mindre salgsavdeling der du vil være med å forme din egen arbeidshverdag.

Dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder, men med mulighet for forlengelse. Konica Minolta har kontorer i 150 land i verden, og har mange interne karriereveier.

Arbeidsoppgaver

 • Kontakte eksisterende kunder for kunderådgivning, og oppfølging
 • Avdekke behov og selge inn ulike IT-løsninger til kunden
 • Sørge for en god struktur og strategi for oppfølging av de ulike kundene
 • Andre forefallende oppgaver

Du blir tilbudt

 • Gode lønns- og provisjonsordninger
 • Jobbe i et miljøsertifisert selskap, som også deltar i FN's 50 Climate leaders program
 • Mulighet til å jobbe i et internasjonalt selskap, med samarbeid på tvers av landegrenser
 • Karrieremuligheter både i Oslo, og internasjonalt
 • Sosialt miljø med eventer og årlige reiser

Vi søker deg som

 • har gjennomført høyere utdannelse
 • har interesse for teknologi og kundekontakt
 • har gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk
 • er komfortabel med å jobbe i ulike systemer, samt bruke telefon som arbeidsverktøy

Som person er du

 • Resultatorientert
 • Strukturert
 • Selvgående

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest eller etter avtale
 • Arbeidsomfang: dette er i første omgang et vikariat på 6 måneder med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Konica Minolta har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Konica Minolta Business Solution Norway er en komplet partner innen IT og digitalisering. Målet er å gjøre IT enklere for norske bedrifter. Resultatet er konkurransedyktige og kostnadseffektive kunder. Selskapet tilbyr i tillegg multifunksjonelle printere til kontoret, og digitaltrykk maskiner til grafisk bransje. Konica Minolta Norge er en del av et verdensomspennende høyteknologisk selskap med flere enn 31.000 ansatte. I Norge teller selskapet rundt 150 medarbeidere fordelt over hele Norge, i tillegg til en rekke forhandler.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen