Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Brenner du for at business og teknologi skal få det beste ut av hverandre?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Brenner du for at IT skal gjøre hverdagen enklere for organisasjonen? Har du tidligere erfaring fra en rolle med teknologiperspektiv og er du klar for neste steg? Da kan dette være rollen for deg!

Informasjon om stillingen

SEB ser nå etter en ny IT Business Analyst til deres IT-team på 10 ansatte. IT-teamet i SEB jobber med å forbedre og automatisere alle systemene, prosessene og produktene som divisjonene Large Corporates & Financial Institutions (LC&FI) og Private Wealth Management & Family Office (PWM&FO) jobber med til daglig.

IT-teamet består av en gruppe personer i alderen 29-59 år og har roller innen utvikling, sikkerhet, support, nettverk og prosjektledelse. SEB har lokale systemer på portefølje og aksjer, og IT-teamet er med og påvirker lokale konfigurasjoner på de sentraliserte systemene, noe som gjør at de samarbeider tett med de andre landene. Ved å være tett på organisasjonen og involverer de ansatte i ulike prosjekter får IT-teamet forutsetninger for å forstå behovene, og gjennomføre prosjekter som påvirker ansattes hverdag til det bedre!

Du blir tilbud

 • Mulighet til å jobbe bredt innenfor IT-feltet, noe som betyr at du ikke trenger å være låst til én vei, men kan få oppgaver basert på interesse og motivasjon for læring
 • En god balanse mellom eget ansvar og mulighet til å jobbe i team

Arbeidsoppgaver

 • Deltakelse i prosjekter som påvirker systemer (for eksempel aksjesystem, porteføljesystem eller betalingssystem)
 • Deltakelse i prosjekter for forbedring eller effektivisering av produkter og prosesser
 • Løsningsvedlikehold og brukerstøtte
 • Bygge og administrere integrasjoner
 • Utvikling, skript, automatisering og dashboard
 • Kontakt med leverandører og andre interne og eksterne aktører

Vi søker deg som

 • Har en høyere utdannelse innen IT, ingeniør eller annen relevant erfaring
 • Har 2-10 års relevant erfaring fra en rolle med teknologiperspektiv
 • Har en genuin lidenskap for business og IT
 • Kommuniserer godt på engelsk og norsk, skriftlig og muntlig
 • Tidligere kjennskap til Windows-plattformen, Python, .NET, PHP, Java, SQL eller Tableau er en fordel.

Som person er du

 • Problemløser
 • Strukturert
 • Selvstendig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest / etter avtale.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i SEB.
 • Plassering: Oslo, Filipstad Brygge.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SEB har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av oss i Academic Work på kandidat@academicwork.no.
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

SEB er et ledende nordisk finansielt konsern, som siden oppstarten for 160 år siden har vært ledet av en sterk tro på at mennesker med entreprenørånd og innovative selskaper spiller en sentral rolle i arbeidet med å skape en bedre verden. Vi er her for å hjelpe våre kunder med å nå sine ambisjoner, gjennom både gode og mer utfordrende tider. SEB har medvirket til utviklingen av norsk næringsliv siden begynnelsen av 1900-tallet, da vi sammen med våre eiere finansierte oppstarten av bedrifter som i dag er blant Norges største konserner. I dag omfatter virksomheten, organisert gjennom filial, et bredt spekter av finansielle tjenester rettet mot institusjonelle og næringslivskunder

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen