Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker IT-supportmedarbeider til TK Elevator Norway!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.11.2022
Gå til søknadsskjema

Har du studert IT, og er i begynnelsen av din karriere? Er du systeminteressert og trives med teknisk arbeid? Kanskje det er nettopp deg TK Elevator ser etter!

Informasjon om stillingen

Academic Work søker IT-supportmedarbeider på vegne av TK Elevator Norway til deres kontor i Oslo. Dette er en fulltidsstilling for et 6 måneders engasjement.

TK Elevator er den tredje største heisprodusenten i verden. Du vil bli en del av et Nordisk team på fem personer og vil rapportere til IT-manageren som sitter i Norge. Deres interne IT team jobber hver dag for å sikre at deres medarbeidere får den støtten de trenger og det er viktig at du som person liker å bistå andre. Du vil tiltre i rollen hvor du vil ha det overordnede ansvaret for dagligdagse IT oppgaver med infrastruktur og support internt i bedriften samtidig som du blir en del av det nordiske IT-teamet fra Norge, Sverige og Danmark. For TK er det viktig at du er fremoverlent, selvstendig og serviceorintert.

Din nye arbeidsplass blir på Brobekk i Oslo og sentralt i stillingen er at du yter service til de ansatte. Du vil som IT-supportmedarbeider få henvendelser via e-post, Teams, og noen ansatte vil også komme direkte til deg. Dine nye kollegaer blir beskrivet som serviceoerinterter og åpne, og kjenner du deg igjen i disse egenskapene vil du raskt følge deg som hjemme i selskapet og teamet.

Arbeidsoppgaver

I stillingen vil du jobbe med mange og varierte oppgaver, og dine ansvarsområder vil omfatte følgende:

 • Bistå med 1. og 2. linje support
 • Registrering, kategorisering og oppfølgning av saker
 • Gjennomføre feilsøking på server
 • Besvare henvendelser fra ansatte angående applikasjonsproblemer
 • Overvåking av systemer
 • Andre arbeidsoppgaver må påberegnes

Vi søker deg som

 • Har fullført høyere utdannelse innen IT eller tilsvarende utdanning innen IKT
 • Har gode ferdigheter i Office-pakken
 • Har gode kunnskaper i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Fordel med erfaring innenfor ERP-systemer


For TK Elevator er personlig egnethet svært viktig. De ser etter deg som er nøyaktig og lærevillig og som setter seg fort inn i nye systemer. Du er strukturert av natur, og liker å ha orden på det som pågår i avdelingen. I tillegg trives du med å være serviceorientert og bistå kollegaene dine.

Vi ønsker at du legger ved motivasjonsbrev, vitnemål og CV i din søknad.

Annen informasjon

 • Oppstart: November/Desember
 • Arbeidsomfang: Heltid, 6 måneder engasjement
 • Arbeidssted: Oslo, Vollebekk.
 • Søknadsfrist: 30. november. Vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Vi i TK Elevator (tidl. ThyssenKrupp Elevator) er over 52 000 ansatte i 150 land med et årlig salg på 8 milliarder euro.

TK Elevator er blitt nylig skilt ut fra ThyssenKrupp konsern og er nå et selvstående selskap innen produkter og tjenester for mobilitet. Vårt utvalg inkluderer passasjer- og godsheiser, rulletrapper og transportbånd, ombordstigningsbroer, trapp- og plattformheiser og skreddersydde serviceløsninger for alle produkter.

Våre kvalifiserte ansatte tilbyr smarte og innovative produkter og tjenester designet for å møte kundenes individuelle krav. TK Elevator er kjent for sin høye kvalitet i heiser og sine fleksible moderniseringsløsninger og god service.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen