Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli teamleader for et internasjonalt konsulentselskap med noen av Norges fremste eksperter på integrasjonsløsninger?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Liker du å se andre lykkes? Er du en dyktig teknolog som også vil ha lederansvar? Vil du samtidig jobbe teknisk så ønsker vi deg velkommen til oss! Som Team-lead hos oss vil du kunne kombinere tekniske oppgaver sammen med ledelse av noen av Norges fremste eksperter innen integrasjon og Microsoft plattformen.

Informasjon om stillingen

Vil du jobbe med dyktige mennesker som er i toppen av sitt felt? Får du glede av å hjelpe andre med å lykkes? Lyst til å kombinere interessen din for teknologi og lederskap?

Hos oss kommer til å få jobbe med noen av de fremste konsulentene innenfor integrasjon som jobber både in-house og ute hos kunder. Du vil være deres knutepunkt som vil sørge for at vi fortsetter å levere og trives i hverdagen vår! Kompetansen vil tilbyr Vi jobber bare med Microsoft sine plattformer og verktøy og har bygget opp en unik spesialistkompetanse innenfor systemintegrasjon. Vårt lange og sterke samarbeid med Microsoft gjør at vi alltid ligger i forkant av hva som gjelder av tekniske løsninger og kan tilby våre kunder unike og spesifikke integrasjonsløsninger. Syns du skyløsninger er spennende så er vi også svært langt fremme i bruken av Azure og mulighetene som finnes der.

Les mer om våre integrasjonsplattformer her.

Du blir tilbudt

 • Gode vilkår naturligvis!
 • Store muligheter for kompetanseheving innen alt fra Microsoft, lederkurs, integrasjoner, skytjenester og mye mer!
 • En internasjonal bedrift med langsiktige muligheter

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgaven din som team lead er å hjelpe dine kollegaer å lykkes. Du får personalansvar for teamet i Oslo hvoav medarbeiderutvikling, lønn og delegering av arbeidsmiljøansvar blir sentralt. Du blir også en del av en ledergruppe med ansvar for konsulenttjenestene. Du vil også få leveringsansvar ovenfor kunden for alle ansatte i teamet.

Utover dette så er det store muligheter for å ta på egne prosjekter, bruke tid på egen kompetanseheving og dette er bakgrunnen for at vi ser etter noen som kan noe av det tekniske og trives med det.

Vi søker deg som

 • Har erfaring med systemutvikling
 • Har kjennskap system integrasjon
 • Har kjennskap til Microsoft Azure
 • Noe ledererfaring fra før, som er nødvendig i denne stillingen
 • Det er også en fordel dersom du har bakgrunn fra konsulentbransjen og/eller formell lederutdanning.

Som person er du

 • Selvgående
 • Motiverende og du klarer å motivere andre

Annen informasjon

 • Oppstart: 10 november 2022.
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Ibiz har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

iBiz Solutions startet i 2008 og har siden den tid vist seg å være en reise som har vært attraktiv for både kunder og medarbeidere. Vi har kontorer i Oslo, og tre kontorer i Sverige med ca. 70 kolleger. Vi jobber ut mot mange bransjer - helse, industri og finans. Utvikling av forvaltbar systemintegrasjon som muliggjør innovasjon beskriver kort hva som driver oss, hvordan vi tenker og hvordan vi løser våre kunders forretnings-, kommunikasjons- og informasjonsutfordringer – the iBiz way.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen