Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du IT-supportmedarbeideren Swedbank ser etter? Søk her!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Swedbank Norge er på jakt etter en IT- supportmedarbeider i starten av sin karriere! Har du øye for menneskene rundt deg og en interesse for IT? Da vil vi høre mer fra deg!

Informasjon om stillingen

På vegne av vår samarbeidspartner Swedbank Norge søker vi i Academic Work en IT- konsulent for et vikariat på ett år med fokus på brukerstøtte! Du vil samarbeide med engasjerte kolleger på IT-avdelingen i en variert rolle. Her vil du først og fremst jobbe internt med å bistå med drift og support. For å gi deg de beste forutsetningene for å få gjennomført oppgavene dine vil du jobbe tett med en kollega den første tiden.

IT-avdelingen består i dag av 2 svært dedikerte kollegaer, i en bedrift hvor alle jobber mot et felles mål. Det er en trivelig arbeidsplass med flere sosiale sammenkomster i løpet av året.

Stillingen er opprettet på bakgrunn av en barselpermisjon.

Arbeidsoppgaver

 • Support internt i bedriften
 • Brukersupport og oppsett av pc og mobil
 • Kommunikasjon mot leverandører og intern IT for øvrig
 • Bestillinger

Vi søker deg som

 • Har IKT fagbrev eller annen relevant erfaring
 • Har en interesse for IT og brukerstøtte


Utover disse kravene er det også viktig at man jobber selvstendig og driver sine egne oppgaver fremover. Samtidig trenger man å være hyggelig og serviceorientert i møte med sine kollegaer. Disse egenskapene vi vil høre mer om i intervjuet med Academic Work.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100%
 • Søknadsfrist: Løpende, finner du annonsen interessant anbefaler vi å søke så fort som mulig
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Swedbank har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Swedbank etablerte seg i Norge i 1999 og tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester innen finansiering, plassering og investeringer til selskaper og organisasjoner. I Norge er vi organisert som en filial av Swedbank AB, med ca200 ansatte ved vårt kontor i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen