Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe i et miljø med fokus på samarbeid og ny teknologi? .NET systemutvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Syns du fadderordning, kursing, tillit, cutting edge teknologi, trygghet og ikke minst utrolige gode vilkår høres ut som en grei deal? Vi ser etter to nye systemutviklere til et faglig sterkt og voksende team!

Informasjon om stillingen

Vi er en bedrift hvor vi har en sterk samarbeidskultur som vi ønsker deg velkommen i! Vi er svært flinke på å dele kunnskap og hjelpe hverandre i hverdagen. Dette gjør vi over alle fagfelt og du kommer til å bli godt kjent med kolleager over hele bedriften. Vi spiser lunch sammen de dagene vi er på kontoret som ofte er rundt 3/5, men vi er også veldig fleksible på den fronten. Det vi virkelig er flinke på er å sørge for å ta hensyn til våre ansattes behov gjennom kulturen vår, vilkår og ved å bruke den nyeste teknologien.

Du kommer til å være en sentral del av hele bedriften hvor vi jobber med noen av de flinkeste innen kjernetjenestene våre som er tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Her vil du bli godt integrert i bedriften vår og du vil få en innføring i disse domenene av våre eksperter. Dette vil gjøre deg i stand til å jobbe på de spennende prosjektene som vi har løpende og ta del i løsninger som er godt integrert i det norske finansmarkedet. Utviklingen foregår i et microsoft .NET miljø hvor vi er svært langt fremme på skytjenester (Azure).

Hva vil du gjøre hos oss?

Du kommer til å bli en dyktig systemutvikler gjennom oss, og vi kommer til å gi deg tilpassede oppgaver basert på nivået du er på når du kommer. Dette vil være alt fra introduksjonsoppgaver til prestigetunge prosjekter, men alltid sammen med kollegaer.

Som et nytt tilskudd til bedriften vil du få en grundig opplæring gjennom et 2 ukers introduksjonsløp, og en fadder som vil støtte deg i hverdagen (ut i fra hvilket domene du begynner å jobbe med). Vi har også et svært faglig sterkt team som blant annet inkluderer Vidar, som valgte å begynne i Nordic Trustee fordi:

- Jeg jobbet som konsulent for å installere og konfigurere vår purchase-to-pay software og spesielt med integrasjoner mot kundes ERP-system. Her ble det mye tilpasninger og koding som jeg synes var gøy, men det var vanskelig å utvikle seg på programmering faglig da dette ikke var tilrettelagt. Jeg søkte meg videre som systemutvikler og fant en god match med Nordic Trustee.

Du blir tilbudt

 • En oppstart som vil være preget av opplæring, både i domenet og på utviklingssiden. Basert på hvilke prosjekter vi har eller oppgavene som passer best for deg så vil du også få en egnet fadder.
 • Et miljø hvor vi legger til rette for at du skal få progresjon innen det du syns er spennende, om det skulle være arkitektur, skyløsninger, domener eller annet.
 • En arbeidsplass hvor samarbeid er i fokus, vi står ikke alene om problemstillinger og vi slipper gjerne det vi holder på med for å bistå.
 • Et lite sammensveiet IT miljø blant de faste ansatte.
 • Full tilretteleggelse for en hybrid arbeidshverdag med det du ønsker av hardware. (mobil, kraftig maskin på kontoret, laptop, ny mobil osv.)
 • Meget gode lønnsbetingelser, forsikring, pensjon, utstyr, gym, nye lokaler, hytte på Trysil og mye mer.

Vi søker deg som

 • Har gjennomført en relevant utdannelse med gode resultater, eller er på slutten av studier.
 • Kjennskap til .NET, C#, SQL Server, React og Typescript. Har du kjennskap til Kubernetes hadde det vært en bonus!
 • Syns det er kult å programmere, jobbe med TDD og kan jobbe mot databaser
 • Trives med å snakke med f. eks brukerne våre og forstå deres behov

Hvem er du som person?

Det viktigste for oss er at vi får et godt samarbeid sammen og at vi beholder det gode fellsskapet vi har den dag i dag. Derfor er det noen personlige egenskaper som vi vil se etter som vi måler gjennom.

 • Strukturert som person og evner å skrive ren kode
 • Imøtekommende og fremoverlent mot andre
 • Nysgjerrig og interessert i å lære

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, fast ansettelse. Studerer du for øyeblikket er det også noe som vurderes nøye for en deltidsstilling
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nordic Trustee har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nordic Trustee er Nordens fremste leverandør av tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Selskapet bistår aktører i kapitalmarkedet med tjenester for långivere og låntakere, og er en viktig leverandør av data til investeringsbanker, investorer og advokatbyråer. Selskapet er en integrert del av infrastrukturen i det nordiske finansmarkedet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen