Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Kunne du tenke deg å jobbe på prestigetunge prosjekter innen telekom bransjen? Python utvikler

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Som en del av Orbion Consulting blir du med i en av de mest lønnsomme konsulentfirmaene i Oslo. Vi er i hovedsak ingeniører, men som en del av en stor satsning og store prosjekter innen telekom så ser vi etter systemutviklere med noe fullstack erfaring.

Informasjon om stillingen

Orbion Consulting AS går en spennende tid i møte, i et marked som er i stor vekst. Den teknologiske utviklingen av 5G, trafikkvolumet i mobilnettene, samt høyere krav til håndtering av store datamengder, kombinert med et stort antall oppkoblede enheter. telekom markedet generelt er i en spennende fase og da arbeidsomfanget vokser, har Orbion Consulting AS nå behov for flere konsulenter til deres bedrift.

Som systemutvikler spiller du en viktig rolle i flere ledd for bedriften. Dette er stillingen for deg som er vil jobbe på prosjekter med store kundebaser med en reell effekt på samfunnet. Din arbeidshverdag vil variert, og tidvis hektisk, hvor du tilbringer dagene dine ute hos en av Orbion Consultings kunder. Du vil jobbe med de største aktørene i bransjen og være med på å ta Norge et steg videre innen telekom.

Du blir tilbudt

  • Prestigetunge prosjekter og en variert hverdag med eksperter innen telekom
  • Svært gode muligheter for kompetanseheving, kursing og kontinuerlig læring
  • God lønn, lukrative bonusordninger

Arbeidsoppgaver

Du vil tre inn i prosjekt ved starten av ansettelsen din, hvor du vil jobbe med en av de største aktørene innen telekom og deres nye satsning. Du vil jobbe med SDLC, lage flowcharts, layouts og identifisere løsninger. Det er viktig at man kan skrive testbar kode, har god praksis rundt kommentarer. Man vil gjennomføre prosjekter fra A- Å og jobbe med hele syklusen til prosjektene, fra utvikling til debugging og videreutvikling fra brukerfeedback.

Vi søker deg som

  • Har relevant erfaring som systemutvikler 1 år eller mer, en sterk bonus om det var fra et Python miljø.
  • Har erfaring med Linux og TDD (Test driven developement)
  • Med kjennskap til Softare engineering verktøy for MySQL og Python, f.eks Heidi eller PyCharm

Annen informasjon

  • Oppstart: Etter avtale, med hensyn til oppsigelsestid
  • Arbeidsomfang: Fulltid
  • Plassering: Oslo
  • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Orbion Consulting har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Orbion Consulting er et norsk konsulentselskap som tilbyr tjenester innen nettinfrastruktur for telekom. Gjennom kombinasjonen av erfaring og spisskompetanse med fleksible leveransemodeller, hjelper vi våre oppdragsgivere med å utvikle, prosjektere, idriftsette og lede nettinfrastrukturprosjekter.

Vi tilbyr løsninger i form av kompetanseforsterkning og prosjektgjennomføring, samt det vi kaller funksjonsoppdrag. Det vil si at vi går inn og tar ansvaret for hele eller deler av vår oppdragsgivers interne prosesser og verdikjede. Gjennom OneCo-konsernets samlede kapasitet har vi også mulighet til å ta på oss Managed Services oppdrag innen nettinfrastruktur.

Vi er teknikk- og partneruavhengige og våre kunder finnes blant netteiere, operatører og systemleverandører. Vi jobber også for entreprenører og som partnere til andre konsulentselskaper.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen