Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Conscia ser nå etter sitt nye prosjektledertalent!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for teknologi og vil koordinere team i prosjekter? I Conscia jobber ledelsen for deg – ikke motsatt. Det er kort vei til toppen og du har stor innflytelse på din egen hverdag og retningen selskapet tar.

Informasjon om stillingen

Concia Norge leverer Ciscos løsninger for nettverk, sikkerhet og datasenter og filosofien vår er enkel – vi skal kunne Cisco bedre enn noen andre! Som Cisco Gullpartner leverer vi til kunder over hele landet og er partner for flere av landets største selskaper med samfunnskritisk infrastruktur, deriblant Sykehuspartner, Statnett, DNB, Rema 1000 og Handelshøyskolen BI. Vi har i tillegg store kunder innen offentlig, finans, olje & gass og retail. I dag teller vi 90 dedikerte ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Tromsø og Ålesund, og har over 40 av landets ledende konsulenter og teknikere.

Vi ser nå etter en engasjert og nysgjerrig prosjektleder som ønsker å være med Conscia i vekstfasen hvor nye spennende kunder kommer inn. Som prosjektleder vil du bli en sentral brikke i en bransje som stadig er i endring hvor ditt friske perspektiv vil tilføre innovative ideer og videre utvikling.

Du blir tilbudt

 • Mulighet til sertifiseringer på høyt nivå innen områder som Cisco, ITIL og Prince 2 - og lignende. Conscia har flest av Norges høyeste Ciscosertifiseringeringer blant sine ansatte, og dette vektlegges stort
 • Utviklingsplan settes i start av karrieren din hos Conscia hvor det settes mål og kompetansetiltak i tråd med motivasjon og evner
 • Faglig kompetanseheving på ukentlig basis i form av fagpresentasjon, i tillegg til andre interne konferanser
 • Et sosialt fokus blant ansatte og ledelse med en kultur som styres med trivsel på agendaen.


Høres dette ut som noe for deg? Les nærmere om livet i Conscia HER!

Arbeidsoppgaver

Du vil som prosjektleder få opplæring og støtte på arbeidsoppgavene som stillingen innebærer. Som prosjektleder for et team med 2-5 personer blir du å ha ansvar for fremdrift, rapportering og kundeoppfølging på ulike prosjekter. Med god støtte fra erfarne og dyktige kollegaer vil du bidra med prosjektestimering og bryte ned arbeidsstrukturen i tråd med utarbeidelsen av prosjektbeskrivelsen. God planlegging er nøkkelen for god gjennomføring, og det kan bli nødvendig å arrangere, samt lede workshops i prosjekter for at teamet ditt skal ha best mulige forutsetninger for å lykkes. I tillegg må prosjektet styres i riktig retning, noe som innebærer utarbeiding av risikomatriser og oppfølging av usikkerheter. Avvik må følges opp, riktige aksjoner må tas og håndtering av endringer kan forekomme underveis. Som prosjektleder vil det også bli ditt ansvar å rapportere videre til ledelse og styringsgrupper.

Gjennom god oppfølging av kunden fra start til slutt vil du sikre den gode kundeopplevelsen ved å gjennomføre prosjektene opp mot kundens forventning. Gjennomgående i prosjektet vet vi også at du som prosjektleder vil kunne bidra med å kontinuerlig forbedre Conscia Norges leveranser.

Vi søker deg som

 • Du har fullført høyere utdannelse innen prosjektledelse eller teknologi
 • Du har erfaring fra arbeidslivet på minst 4 år. Har du erfaring fra relevante arbeidsområder tidligere er dette en fordel
 • Du har stor interesse for teknologi og koordinering av prosjekter
 • Du har opparbeidet deg kompetanse innen Microsoft/Office.
 • Det er en fordel med erfaring med prosjektstyringsverktøy som Microsoft Planner, Microsoft Project eller lignende
 • Du kommuniserer flytende på norsk, skriftlig og muntlig.

Som person er du

 • Samarbeidsvillig
 • Strukturert
 • Ansvarsfull

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%. Du blir fast ansatt gjennom Academic Work, på oppdrag hos Conscia. Oppdragslengde starter på 6 mnd i første omgang.
 • Plassering: Lakkegata 23, 0187 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Conscia har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Conscia er Cisco Gullpartner og leverer markedets beste løsninger innen IT-infrastruktur og - sikkerhet til sine kunder. Vi er kjent for kompetanse og kvalitet, noe som også er et viktig element i vårt verdibudskap. Conscia har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim og Tromsø, samt tilstedeværelse i Bergen og Ålesund. Denne stillingen vil ligge i Oslo. Conscia Group har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland og Slovenia, med totalt rundt 900 ansatte.

Conscia er stedet der du får realisert ditt fulle potensiale. Vi er drevet av en endeløs nysgjerrighet for teknologi, menneskelig atferd, komplekse utfordringer og enkle løsninger, og vi er forpliktet til å lære for livet. Vi samarbeider tett på tvers av tekniske og fysiske grenser, og omfavner bærekraftig endring. Vi bruker vår innflytelse for å forme fremtiden for oss alle.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen