Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Salesforce-trener til Yamaha motor!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du student og ønsker å jobbe litt ved siden av studiet? Yamaha ser etter utadvendte studenter som kan bidra med å lære og undervise norske forhandlere i Yamaha sitt nye CRM system, Salesforce!

Informasjon om stillingen

Yamaha Motor har forhandlere rundt om i hele Skandinavia. De er nå i en fase hvor alle forhandlere skal inn i et nytt CRM system, og det er her din rolle kommer inn! Å bytte fra ett system til et annet kan være krevende, og Yamaha ser etter deg som kan bidra til opplæring og undervisning til de norske forhandlerene, i deres nye system, Salesforce.

Har du interesse av digitalisering og trives med å undervise andre, kan dette være en god mulighet for deg. Du trenger ikke å kunne alt innen Salesforce, men det er viktig du trives med å veilede og hjelpe andre.

Din opplæring vil bestå av to halvdagskurs hvor du får innføring i Salesforce-plattformen. Deretter skal du trene i Salesforce til Yamaha sine norske forhandler. Dette er en tjeneste som foregår 100% digitalt hvor du jobber hjemmenifra. Du jobber tre dager i uken. Vaktene du får er på tre timer om morgenen hvor du møter forhandlere digitalt. Videre har du tett dialog og oppfølgning med din næremste leder.

Arbeidsoppgaver

 • Holde opplæring i Salesforce ved å dele skjerm og vise
 • Besvare spørsmål fra forhandlerne
 • Presentere og motivere formålet med opplæringen
 • Oppfølging og tilbakemelding til nærmeste leder på oppdraget

Vi søker deg som

 • Studerer for tiden ved høgskolen/universitetet med minst ett studieår igjen
 • Har meget gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig
 • Har en fleksibel tidsplan og er tilgjengelig minst 3 økter i uken på 3 timer om morgenen


Som person er du:

 • Strukturert
 • Selvstendig
 • Kommunikativ

Annen informasjon

 • Oppstart: November/desember
 • Arbeidsomfang: Deltig, 6.mnd
 • Plassering: 100% digitalt
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Yamaha Motor har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Yamaha er et dynamisk og multinasjonalt selskap som retter seg mot ulike forretningsområder, inkludert motorsykler, firhjulinger og marine kjøretøy. Virksomheten er markedsleder i mange segmenter og vokser raskt. Yamaha streber etter å levere "kando" til våre kunder. "Kando" er japansk og betyr et øyeblikk av en unik begivenhet, og vi ønsker også å formidle den følelsen gjennom våre produkter. Les mer om Yamaha her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen