Trigges du av å skape optimale brukeropplevelser gjennom analyse og innsikt?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Business Analyst Customer Journey

Trigges du av å skape optimale brukeropplevelser gjennom analyse og innsikt?

Avdelingen Customer Journey søker en Business Analyst som skal bidra til å minimere gapet mellom kundeløsninger, CRM og ERP gjennom kommersiell analyse og datadrevet forretningsutvikling. Ice har ambisiøse planer for digitalisering av kundereisen og dette krever kompetanse innen forretningsanalyse og problemløsning, og vi søker derfor deg som er vant med å bruke data til å skape innsikt og beslutningsgrunnlag som sikrer vår kundelønnsomhet. Som Business Analyst i ice vil du bidra til utvikling av ice sin kundeportefølje hvor teknologi, datakvalitet og datatilgjengelighet spiller en sentral rolle i Customer Journey. Du vil i tillegg identifisere og følge opp viktige kostnadsdrivere, samt overvåke kritiske resultatfaktorer, churnanalyser og trendfremskriving som tydelig påpeker forretningsområdets utfordringer.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for å utarbeide, kommunisere, presentere analyser og beslutningsunderlag på en lett forståelig måte til avdelingen, ledelsen og andre beslutningstakere
 • Innhente og analysere data og levere/presentere rapporter (eksempelvis, kundelønnsomhet og churn) til viktige interne stakeholder og ledergruppen, og av disse skape gode beslutningsgrunnlag
 • Bidra til å utarbeide og utvikle skreddersydde og standardiserte rapporter for området
 • Oversette tall, data og erfaring til innsikt og gode beslutningsgrunnlag
 • Proaktivt analysere trender og avvik
 • Etablere gode rutiner for kommersiell rapportering og forecasting Churn og opptre proaktivt inn i forretningsområdet


Kvalifikasjoner:

 • Du er en dedikert Business Analyst
 • Svært gode ferdigheter i Excel
 • Erfaring fra Tablau, Power BI eller andre lignende verktøy
 • Erfaring fra tilsvarende roller, konsulentvirksomhet
 • Spisskompetanse innen området Retention/Churn
 • Erfaring med innsikt og analyse


Personlige egenskaper:

 • Strukturert og nøyaktig, men fleksibel  
 • Kommersielt og analytisk mindset  
 • Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne 
 • God relasjonsbygger og samarbeider godt med andre  
 • Solide kommunikasjonsevner, er lyttende og kan endre mening
 • Selvstendig og proaktiv, og du må like å bygge relasjoner på tvers av organisasjonen 
 • God på å anvende teknologi for å skape bedre prosesser


ice tilbyr:

 • Stor mulighet for utvikling og påvirkning av egen arbeidshverdag og rolle  
 • Muligheten til å jobbe i et moderne teknologiselskap i sterk utvikling  
 • Faglig variert stilling i et svært kompetent fagmiljø  
 • Unike, spesialbygde kontorer i Nydalen som fasiliteter en aktivitetsbasert arbeidsmetode 


Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner Kristian Lennertzen på + 47 91 61 60 73 / kristian.lennertzen@capus.no eller Rekrutteringsassistent Maria Kivle på +47 95 04 98 36 / maria.kivle@capus.no. 
 

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske forbrukere og bedrifter.

ice har vært Nordens hurtigste voksende mobilselskap fem år på rad og har de siste fem årene gått fra én kunde og én mobilmast, til over 700 000 kunder. Vi er stolte av at mobilnettet vårt har blitt rangert på 16. plass i verden når vi måler mobilopplevelse i Tutelas Global State of Mobile Experience Report (2021). Som utfordrer har vi presset prisene og blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad. Ice er i full gang med å bygge ut Norges tredje 5G-nett i verdensklasse. Dette vil gi mange nye muligheter, større kapasitet og flere brukere.

Kundene våre er grunnen til at vi hver dag går på jobb – med et ektefølt ønske om å gjøre en forskjell!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen