Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Nyutdannet våren 2023? Få en rakettstart på tekonologikarrieren!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for datainnsikt, avansert analyse og prediksjon? Bli en del av et innovativt fagmiljø med fokus på datadrevet forretningsutvikling og fremtidens teknologi. Inmetas Trainee-program gir deg en rakettstart på karrieren!

Informasjon om stillingen

Inmeta planlegger oppstart av neste års Trainee-program og ser etter deg som er nyutdannet innenfor teknologi våren 2023, og som ønsker å lære mer om det å skape forretningsverdi gjennom utnyttelse av data. Med flere enn 50 konsulenter som jobber med dataplattform, innsikt og analyse har Inmeta et av Norges raskest voksende Business Intelligence-miljø. Vårt mål er å være best innen dette i Norge, og vi investerer mye i tverrfaglig og personlig utvikling. I Inmeta vil du få samarbeide med kompetente og engasjerte kollegaer med variert bakgrunn, som også vil hjelpe deg videre i din faglige og personlige utvikling. Vi legger stor vekt på trivsel og inkludering, og hos oss blir du synlig fra første dag. Vi verdsetter ideer og initiativ like høyt om det kommer fra en junior eller en erfaren rådgiver.

Du blir ansatt som konsulent fra første dag og får en verdifull inngang til rollen gjennom et teknisk onboarding-program. Dette involverer et internt prosjekt, hvor du får jobbe smidig med kundeforespørsler, design, estimering og masse ulik teknologi. Etter opplæringsperioden vil du være klar for et kundeprosjekt i rollen som business intelligence-utvikler. Som konsulent får du kombinert fagfordypning, kurs og spennende prosjekter, og du kan forvente en bratt læringskurve med god støtte og veiledning.

Arbeidsoppgaver

Våre kunder ønsker å bli mer datadrevet gjennom å utnytte verdien som finnes i tilgjengelige data, både for rapportering, analyse, prosessoptimalisering og prediksjon. Som en del av Inmeta får du mulighet til å jobbe med innovative og framtidsrettede løsninger blant annet gjennom å:

 • Kartlegge behov og lage løsningsdesign
 • Utvikle, administrere og drifte dataarkitektur
 • Utvikle integrasjoner og dataflyt mellom systemer
 • Visualisere og analysere data

Vi søker deg som

Ønsker å skape forretningsverdi, kjappere innsikt og konkurransefortrinn gjennom bedre utnyttelse av data. Programmet passer derfor like godt for deg som studerer data- og informasjonsteknologi, digital forretningsutvikling, anvendt fysikk og matematikk eller andre relevante studier.

Du viser i tillegg til

 • Fullfører relevant bachelor- eller mastergrad på høyskole- eller universitetsnivå våren 2023
 • Kan vise til svært gode karakterer, spesielt i tekniske fag
 • Har kjennskap til SQL, PowerBI eller Tableau
 • Har kjennskap til programmering, f.eks. i Python eller R
 • Behersker norsk som språk, både skriftlig og muntlig


Som person er du ansvarsfull og evner å drive egne oppgaver fremover, samtidig som du er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team for å oppnå felles mål. Du er løsningsorientert og tar initiativ, og er ikke redd for å fremme dine synspunkter. Ikke minst trives du med kundedialog og er serviceorientert av natur.

Annen informasjon:

 • Søknadsfrist: Snarest
 • Oppstart: August 2023
 • Sted: Piren, Trondheim


NB! Selektering skjer fortløpende, så vi oppfordrer å søke raskt da annonsen kan bli tatt ned tidligere dersom vi finner riktig kandidater!

Rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work på vegne av Inmeta. Alle søknader må derfor sendes gjennom Academic Work sitt søknadskjema, og hendvendelser kan rettes til live.eriksen@academicwork.no.

Informasjon om bedriften

Inmeta er et norsk konsulenthus med 250 ansatte med kontorer i Oslo, Trondheim, Hamar og Bergen. Vi er en digital innovasjonspartner som hjelper virksomheter i privat og offentlig sektor å løse komplekse problemstillinger – fra strategi til forretningsverdi.

Vi kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet for digitale løsninger. Vi tror på dialog, samarbeid og dynamikk på tvers av våre fagdisipliner, rådgivning, design, datainnsikt, systemutvikling, integrasjon og maskinlæring, og ble som en del av Crayon utnevnt som årets Innovation Partner av Microsoft Norge i 2021.

Vi brenner for det vi gjør og er kjent for å ha et unikt, inkluderende og varmt arbeidsmiljø. Hos oss blir du del av en kultur hvor du blir «sett» og verdsatt av et tverrfaglig miljø, hvor du får gode rammer for faglig og personlige utvikling, og hvor du får jobbe med utfordrende og meningsfylte oppdrag for spennende kunder i team med erfarne kollegaer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen