Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Sika Norge AS sin neste systemkoordinator?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Skjetten
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Trigges du av struktur og orden? Har du kanskje også en interesse for teknologiske løsninger? Da ser vi etter deg!

Informasjon om stillingen

Sika er en av verdens ledende leverandører av kjemiske spesialprodukter for bygningsbransjen og industriell produksjon. Alle Sika-løsninger er utviklet med tanke på våre kunders suksess, og vi søker å bygge langvarige og fordelaktige kunderelasjoner, i stedet for å fokusere på kortsiktig virksomhet. Denne holdningen bygger på selskapets motto: Building Trust.

Som systemkoordinator vil du ha ansvaret for at interne og eksterne systemer inneholder oppdatert dokumentasjon som tekster, bilder, priser og annen data. Med andre ord skal du sikre at systemene fungerer optimalt og er oppdatert med nødvendig informasjon til enhver tid. Dette er en spennende stilling for deg som liker å arbeide nøyaktig og strukturert, men som også verdsetter gode samarbeid internt og eksternt. Teknologi er fremtiden vår, og uten optimale systemer så vil ikke bedriften være levedyktig. I rollen som systemkoordinator vil du derfor virkelig få sitte i hjertet av bedriften og være en viktig nøkkelspiller for Sika´s tilstedeværelse i markedet.

Du blir tilbudt:

 • Gode karriere og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap med mål om å utvikle morgendagens ledere med et høyt fokus på interne kandidater.
 • En spennende og variabel arbeidshverdag i et selskap i stadig vekst
 • Et inkluderende arbeidsmiljø med nytenking og innovasjon som grunnleggende verdier
 • God støtte fra arbeidskollegaer med høy faglig kompetanse
 • Fleksibilitet knyttet ti arbeidstid og sted

Arbeidsoppgaver

 • Administrere kundemasterdata og CRM system internt
 • Oppdatering av dokumentasjon og priser i rett system
 • Koordinere med berørte parter internt ved eventuelle feil og mangler
 • Identifisere og løfte prosessforbedringer videre internt

Vi søker deg som

 • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig, på norsk og engelsk
 • Har et godt øye for detaljer
 • Har interesse for det teknologiske og er nysgjerrige på å lære mer
 • Med fordel har videre utdanning eller nyere kurs innen administrasjons, IKT eller lignende – erfaring kan veie opp
 • Med fordel har erfaring med CRM-systemer og god kjennskap til Excel. Bedriften bruker i dag Salesforce.

Som person er du

 • Strukturert
 • Kvalitetsbevisst
 • Selvstendig
 • Problemløser

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse
 • Plassering: Skjetten
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Sika Norge har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Sika er et stort konsern med hovedkontor i Sveits, og er en av verdens ledende leverandører av kjemiske spesialprodukter for bygningsbransjen og industriell produksjon. Sika utvikler systemer og løsninger innen fugemasse og lim, gulv, tak, rehabilitering, betong, vanntetting og industri, glass og fasade, marine og fornybar energi. Sika Norge fører også merkevarene Sarnafil, Casco og Schönox. Produkter og løsninger selges både som innsatsfaktorer til industrien, som ferdigprodukter til byggentreprenørene og til forbrukere gjennom relevante byggevarekjeder.

Sika Norge ble etablert i 1968 og er et solid og lokalt selskap med over 50 dedikerte kolleger. Vi er en del av et innovativt og velfungerende globalt konsern med mer enn 27 000 ansatte i 101 land over hele verden. Det norske hovedkontoret er på Skjetten i Lillestrøm Kommune.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen