Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med å skape fremtiden sammen med Atea? Vi søker nå en junior Hybrid Cloud konsulent!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Sandefjord, Drammen eller Kongsberg
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Teknologi omgir oss og gjør oss i stand til å gjøre ting vi ikke kunne drømme om for få år siden. Har du en genuin interesse for teknologi og vil jobbe med sky-infrastruktur? Vi gir deg som er nyutdannet muligheten i Atea!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Atea Sør gir vi deg som nyutdannet muligheten til å være med å bygge Norge med IT. Ateas mål er å utvikle fremtidens IT-konsulent med ansvar for en unik tjenesteportefølje. Du vil få muligheten til å vokse og utvikle deg i en hverdag der du jobber ved siden av noen av Norges fremste fageksperter. Atea vil tilrettelegge for faglige utfordringer som garantert bidrar til faglig og personlig vekst. Atea tror at et godt arbeidsmiljø, hyggelige kolleger og spennende arbeidsoppgaver er hjørnesteinene i morgendagens arbeidsplass. Dersom du, som oss, er overbevist om at teknologi er ment å forenkle og forbedre hverdagen vil vi gjerne høre fra deg!

Det første halvåret i Atea vil du bygge på kompetansen gjennom ulike kurs, sertifiseringer og skygge senior konsulenter ute på oppdrag hos kundene. Gjennom utdanningsperioden på seks måneder, vil du gradvis kunne ta et større ansvar og få tildelt egne oppgaver ute hos kundene.

For å lykkes som konsulent i Atea ser vi etter deg om er nysgjerrig på teknologi og som trives når du får samhandle med kunder. Du vil få handlingsrom til å gjøre en forskjell, og vi leter etter deg som ikke er redd for å gripe denne muligheten – hver gang den byr seg.

Du blir tilbudt

 • Et tilpasset karriereprogram med kurs, sertifiseringer og et stort fokus på egenutvikling
 • Et svært godt arbeidsmiljø, blant noen av Norges fremste eksperter
 • Sammen med en annen junior konsulent følger du et skreddersydd utdanningsløp de første seks månedene

Arbeidsoppgaver

I det digitale skiftet vil du som konsulent være kundens fremste rådgiver. Som rådgiver vil du ha en avgjørende rolle i å sikre de beste digitale løsningene for våre kunder. Det innebærer at du vil jobbe med:

 • Teknologier som Azure, Office 365, virtualisering
 • Sammen med kunde lage løsningsdesign for styring, migrering og optimalisering av skyløsningene
 • Påbegynne et sertifiseringsløp innen ulike teknologier, som for eksempel Azure 900, 103 og 104 osv

Vi søker deg som

 • Har fullført/fullfører høyere utdanning innen IT-studier
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, muntlig og skriftlig, på norsk
 • Tør å ta steget ut av komfortsonen og vil ha en svært aktiv og kundeorientert arbeidsdag
 • Har en genuin interesse for teknologi
 • Du vil være mye ute hos kundene, så førerkort klasse B og tilgang på bil er en forutsetning

Som person er du:

 • Ansvarsfull
 • Selvstendig
 • Løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Fortløpende
 • Arbeidsomfang: Fulltid
 • Plassering: Sandefjord, Drammen eller Kongsberg


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Atea er spesialister i IT-infrastruktur og vi bruker kompetansen vår til å forme en bedre fremtid. Atea har kontorer i syv land i Norden og Baltikum med rundt 7000 medarbeidere. Atea er den tredje største leverandøren av IT-infrastruktur i Europa. I Norge er vi omlag 1700 medarbeidere fordelt på 24 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. I Atea jobber noen av Norges fremste innen sitt fagfelt og vi har høye ambisjoner. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, samt relevante og krevende utfordringer som tar oss ett hakk nærmere en verden hvor teknologi er til for å gjøre livet enda bedre. Du vil også få muligheten til å utvikle deg personlig og profesjonelt.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen