Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Bid Manager for Eplehuset!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Til den rette kandidaten kan vi tilby et energisk og aktivt arbeidsmiljø med muligheter for personlig og faglig utvikling. Hos oss verdsetter vi hverandres ulikheter og styrker, og arbeider målrettet for å oppnå høy tilfredshet, både hos kunder og kollegaer. Kulturen i Eplehuset kjennetegnes av et sterkt fagmiljø hvor balansen mellom det profesjonelle, og det lekne og sosiale, er viktig. Vi er opptatte av transparens og involvering, og våre ansatte har stor påvirkningskraft. Vi lytter til de gode ideene, og belønner engasjement og aktiv deltakelse. Vi har jevnlige faglige og sosiale tilstelninger i avdelingen, og Eplehuset har også en egen musikkfestival for sine ansatte. Investeringene i de ansatte farger oss som bedrift, noe som resulterer i en kultur vi er veldig stolte av. Ellers kan vi tilby sentral beliggenhet i Oslo sentrum, og et fleksibelt og spennende arbeidsmiljø!

Eplehuset leter etter en ny Bid Manager til sitt team, som kan være med på å løfte kvaliteten i anbudsarbeidet. I denne rollen vil du jobbe strategisk mot markedet i forkant av anbudsprosesser, du vil være ansvarlig for utforming og leveranse i tilbudene og gjerne fungere som en relasjonsbygger ut mot eksisterende og potensielt nye rammeavtaler. Dette innebærer blant annet at du skal være delaktig i det tekniske, alt fra dokumenthåndtering og prosjektarbeid til og utforme -og skrive anbud. Du vil jobbe med store kunder og samarbeide med Apple om hvordan man tilrettelegger for det offentlige.

Vi tror du er en kommersielt anlagt person som trives med kundekontakt og har erfaring fra å levere anbud, både offentlig og privat. Du er vant til å forholde deg til krav innen dokumentasjon, strenge tidslinjer og potensielle kunder. Du har ellers gode skriftlige formidlingsevner på norsk og besitter god kunnskap innen IT. Også håper vi jo på at du har vunnet ett anbud eller to!

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus Tom Erik Øverbø på 92088686
 

Om arbeidsgiveren

Eplehuset er Apples foretrukne partner i Norge, og er et selskap i stadig vekst. Eplehuset ble laget for å ta Apple ut til folket, og vårt konsept handler om å skape opplevelser med vårt verdigrunnlag. Vi bryr oss om mennesker og miljø, og selger bare det vi tror på. Vi elsker kundemøtene, og tror på langsiktige, åpne og lojale kundeforhold. Hos oss er kunden øverst i pyramiden, og hver dag jobber vi for å inspirere og begeistre både kunder og kollegaer. Samtidig har vi et sterkt fokus på kunnskapsdeling og miljøbevarende tiltak i vårt arbeid.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen