Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

C++/ Embedded utvikler som ønsker seg ut på internasjonalt farvann?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du etter bredde og variasjon i oppgavene dine? Vil du jobbe på fysiske maritime produkter? Ser du etter en arbeidsplass som tar dine behov seriøst? Vi håper å ta en prat med deg!

Informasjon om stillingen

Vil du bruke dagen din til å lage noe nyttig? Hos SKIPPER vil du kunne påvirke retningen på arbeidet ditt sammen med oss, hvor hovedområdene våre er software, firmware, support, signalbehandling eller elektromekanikk. Du vil samarbeide med 4 godt erfarne utviklere med høy kompetanse, spesielt innen vårt domene. Dette er en jobb du vil trives med om du liker å se resultatet av det du lager. Det er også en jobb for deg som har interesse for å reise eller for det maritime generelt. SKIPPER leverer til alt fra cruise, militær, frakt, olje og offshore og vi sender deg med glede på cruiseskipene vi leverer til for å lære mer om produktene vi lager. SKIPPER er et selskap som lager nisjeprodukter innen ekkolokasjon og speedlogging for det maritime markedet og vi ønsker å dele så mye kunnskap med deg som mulig.

Hvilke teknologier vil du lære hos oss?

Vi forventer ikke på noen måte at du har erfaring med hele stacken vi bruker, men vi vil gjerne høre hva du har lyst å jobbe med videre! C, C++, C#, QT, VHDL, Angular, HTML, VHDL, Matlab, Altium, Jira/Confluence, Labview og Windows tools.

Du blir tilbudt

 • Stor mulighet for jobbrelatert reise (om man selv ønsker det)
 • Et lite, godt knyttet team med mye erfaring og ekspertise
 • Muligheten til å styre ditt eget arbeid i stor grad
 • Ekspertise i det maritime markedet
 • Konkurransedyktig lønn, privat helsepakke, god pensjon og forsikringspakke, fleksitid, delvis hjemmekontor der det er behov

Arbeidsoppgaver

Hovedoppgavene dine hos oss vil være videreutvikling og noe vedlikehold av eksisterende produkter og programvare samt testing, verifisering og programvareforbedring. Hos oss hjelper det å kunne se bredt og se de komplette systemene og deres bruksprinsipper. Oppgavene vil også omfatte design og utvikling av systemdiagnostikk, støtte til produksjon og serviceavdelingen.

Vi søker deg som

 • Liker å løse komplekse problemer på fysiske produkter
 • Har bred interesse for embedded elektronikk, programmering og kanskje testing og!
 • Har erfaring med programmering fra studie, arbeid eller egen læring
 • Har kjennskap med C++ eller QT/C

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo, Ryen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. SKIPPER har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

SKIPPER er et lite, veletablert selskap med et stort verdensfotavtrykk. SKIPPER er respektert og kjent for sin ekspertise, pålitelighet og fleksibilitet. Som selskap er vi fleksible og innovative og vi er en en god, utfordrende arbeidsplass, med gode ordninger for våre medarbeidere.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen