Vil du være med Fremtind til skyen(AWS)? BI- Engineer

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et uformelt, men profesjonelt miljø med langsiktige karrieremuligheter? I Fremtind vil du bli en del av et av Norges sterkeste fagmiljø innen Data og AI, og lage løsninger som hjelper et enormt omfang av domener. Du vil også få være en sentral del av en teknologisk utvikling hos oss!

Informasjon om stillingen

Nå som du ser etter nye muligheter i karrieren din, hadde det ikke vært greit med en arbeidsplass hvor du blir en sentral del for hele virksomheten? Kanskje du vil være del av et miljø hvor du får være med på en teknologisk utvikling og reise? Vi har startet vår reise mot skyen og vil gjerne ha deg med! Vår nye dataplattform på AWS er et viktig fundament for at Fremtind skal nå sine mål, og du vil få muligheten til å bidra til realiseringen av dette.

Hos Fremtind får du mulighet og hjelp til å tenke langsiktig på din egen karriere, kanskje du vil bli en spesialist, skyarkitekt eller team lead? Her er karrieremulighetene enorme og du vil få støtte under hele reisen, i tråd med våre verdier:

« Vi er modige. Vi er nysgjerrige. Vi gjør det enkelt. Vi jobber sammen. »

Hvilken avdeling blir du en del av?

Du kommer inn i Data og AI hos oss i Fremtind. Vi er i overkant 50 kolleger fordelt over 3 avdelinger: Data Solutions, Machine Intelligence og Data Framework. I denne rollen vil du tilhøre Data Solutions hvor vi er Data og BI engineers som jobber med å tilgjengeliggjøre data, enten som datavarehusløsninger eller som dataprodukter. Som BI Engineer kommer du enten inn i teamet Innsiktsløsninger hvor du vil møte 15 gode kolleger som har ansvaret for dagens datavarehusløsninger, eller inn i et team der ny satsning innenfor skyløsninger vil stå i fokus. Hos oss blir du en del av et miljø med enorme muligheter internt.

Vår ambisjon er å bli landets ledende forsikringsaktør gjennom en satsning på avansert bruk av data og analyse, maskinlæring og automatisering av manuelle prosesser. Vi bruker teknologi smart, gjør datafangst av all type data og utvikler nye modeller og datadrevne tjenester.

I vår bransje er vi helt avhengige av å jobbe datadrevet, dette gjør at rollen du og teamet ditt har innad i Fremtind er svært viktig for alle. Vårt ønske er at du skal få ansvar for egne løsninger og eierskap i rollen din, noe vi raskt kommer til å gi deg med god støtte. På huset er det veldig lett å spørre om hjelp, så du står aldri helt alene i det du gjør.

Kristian jobber i avdelingen i dag, dette har han å si om hverdagen:

"Vi er uformelle, men profesjonelle hos oss. Ofte møter man på helt nye utfordringer og må til en viss grad brøyte litt vei selv. Samtidig er det også veldig lett å få hjelp fra andre, og det er alltid noen som har vært i liknende situasjoner og utfordringer."

Hva kan du forvente som ansatt hos oss?

 • Eierskap over prosjekter og løsninger
 • Et uformelt miljø med svært kompetente kolleger
 • En plass hvor det er lett å spørre kolleger om bistand
 • En sterk satsning på kompetanseheving, med fadder/mentor ordning og kursing
 • Mulighet for fleksibelt arbeidssted innenfor visse rammer, så du innimellom kan jobbe fra hjemmekontor eller andre passende steder.
 • Vi er en stor og solid arbeidsplass, men små nok til at du blir kjent med hele miljøet her
 • En arbeidsplass som er laget for at man kan være sosial, med muligheter til å samles overalt. Vi har også tilgang til moderne treningsfasiliteter og bedriftsidrettslag
 • Svært gode pensjons- og forsikringsordninger, gunstige lånebetingelser og konkurransedyktig lønn, som til sammen utgjør et veldig godt tilbud

Arbeidsoppgaver

Oppgavene vil være varierte og utfordrende. Det ligger i forsikringsbransjens natur å jobbe datadrevet, og du får mulighet til å arbeide som både utvikler og arkitekt, for et vidt spenn av ulike dataløsninger. Dette fører med seg et tett samarbeid med mange av forretningsområdene i Fremtind. Som et resultat vil du få lære mye om en rekke ting du trodde du ikke trengte - alt fra CRM-aktiviteter, aktuar- og regnskapsprosesser, prismetodikk i ML/AI-verdenen.

 • Utvikle og forvalte dataløsninger, enten på eksisterende dataplattform on prem eller på vår nye dataplattform på AWS
 • Tett samarbeid med forretningssiden for å lage gode løsninger som støtter forretningsprosessene på best mulig måte

Vi søker deg som

Har noe erfaring med ETL og datavarehusarbeid. Om du allerede har kjennskap til Informatica, SAS eller AWS er det et kjempepluss, men ikke et krav

 • Har grunnleggende databaseforståelse og kjennskap til SQL
 • Kjennskap til AWS eller andre skyløsninger vil også være veldig interessant, men ikke et krav
 • Kjennskap til informasjon- og datamodellering
 • Kan kommunisere flytende på norsk

Som person er du:

 • Initiativtakende og liker å se nye måter å gjøre ting på
 • Selvstendig og klarer å drive egne ansvarsområder og ansvar fremover av egen maskin

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest / etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Fremtind
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Fremtind har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Fremtind er et av landets største forsikringsselskap, eid av Sparebank 1 Gruppen og DNB, en samfunnsaktør med et viktig ansvar og en stemme vi bruker for å påvirke samfunnsutviklingen. Vårt viktigste oppdrag er å hjelpe og motivere folk til å ta vare på sin helse, sine verdier og sine omgivelser - og være der når det trengs. Dette gjør vi gjennom smart bruk av teknologi, datafangst og utvikling av nye tjenester. Vi er i overkant av 900 medarbeidere som hver dag jobber med å lage produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Vi har dialog med brorparten av Norges befolkning - det gir oss påvirkningskraft.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen