Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du fremskynde den fossilfrie overgangen innen eMobility som Key Account Manager?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo/Kolbotn
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I dag er det over 550 000 ladbare kjøretøy i Norge og markedet vokser raskt. E.ON har vært en sterk bidragsyter til elektrifiseringsreisen de siste årene og vil akselerere. Å kjøre på strøm er bærekraftig, enkelt, økonomisk og veldig morsomt, vi gjør det enkelt å kjøre elbil! Vil du være med på reisen mot et mer bærekraftig transportsystem? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

Som Key Account Manager hos E.ON i Norge vil du inngå i et sammensveiset team på 6 personer innen Salg, Deployment og planlegging for eksisterende og nye kunder innen eMobility. Du vil du ha en spennende og variert arbeidshverdag med mange baller i luften. Du vil ha din egen kundeportefølje og tre inn som en rådgiver på selskapets løsninger, samt bistå kunden i å finne løsningen for sitt behov. Kundene du vil jobbe ut mot kan blant annet være leasingselskap, bedrifter og borretslag.

I tillegg til å ha ansvar for kundeavtaler, vil du med din innsikt i tjenester og kunder være med å påvirke og utvikle videre prosesser og løsninger. Du vil samarbeide tett med andre kolleger, både innen Salg, Deployment, Customer Success og din nærmeste leder.

E.ON er et internasjonalt energiselskap og arbeidet vil også noen ganger foregå i samarbeid med kolleger i andre land, selv om ditt fokus og det aller meste av tiden er mot det norske markedet.

Arbeidsoppgaver

 • Forvalte egen kunde- og partnerportefølje
 • Jobbe proaktivt med kundeoppfølging over telefon og mail
 • Delta i kundemøter både fysisk og digitalt
 • Følge opp leads fra E.ONs globale avtaler
 • Ansvarlig for og drive utvikling av salgsmateriell for segmenter og kunder
 • Holde kurs og presentasjoner for kunder og samarbeidspartnere
 • Utvikle salgsplanen din og følg den aktivt opp
 • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

For å ha de rette forholdene og ha det gøy på jobben er det viktig at du trives med å være ute og møte kunder og bygge relasjoner. Vi tror du har erfaring fra teknisk salg og/eller prosjektledelse – hvis ikke er du nysgjerrig og interessert i energi- og eiendomsbransjen.

 • Gjerne har erfaring inom eMobility
 • Det er interessant om du har erfaring fra bil- eller leasing-bransjen
 • Er interessert i tekniske løsninger
 • Det viktigste er hvordan du er som person. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, initiativrik, fleksibel og kommuniserer godt både med kolleger og kunder

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest/etter avtale
 • Arbeidsomfang: heltid
 • Plassering: Oslo/Kolbotn
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. E.ON har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Hos oss er alle like forskjellige, men vi har én ting til felles. Vi brenner for målet vårt om å gå over til 100 prosent resirkulert & fornybar energi innen 2025. Det er ingen liten ambisjon og for å kunne komme dit trenger du folk som vil gjøre en forskjell og bryte ny mark. I stedet for å leve av naturen, må vi begynne å leve med den. Nå gjør vi store investeringer for å bidra til å skape et land som drives av naturens kraft i stedet for på dens bekostning.

Informasjon om e.on: www.eon.com/en/about-us.html

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen