Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Java og .Net-utviklere søkes til Infozone!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
2
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å være en del av en spennende reise? Infozone er i vekst og ønsker flere talentfulle IT-konsulenter med på laget!

Informasjon om stillingen

Er du interessenert i en arbeidsplass hvor du får mulighet til å briljere i et hektisk miljø med fokus på utvikling? Infozone har nå etablert seg på det norske markedet etter flere år bak seg i Sverige og søker nå flere nye IT-konsulenter innen både Java og .NET som ønsker å være med på en spennende reise og bygge selskapet videre i Norge!

Hos Infozone bygges selskapet som man selv ønsker å jobbe for. Du vil bli med i en fartsfylt bedrift med god atmosfære og stor takhøyde. Uansett hvilket kundeoppdrag du er på skal du kunne leve et balansert liv, ha en god relasjon med kollegaer, være en del av en trivelig arbeidsplass og oppleve mye frihet under ansvar.

Din arbeidshverdag vil være mye ute hos kunde, men du har også mulighet til å jobbe fra vårt eget kontor eller til og med fra Spanias solkyst hvor vi har en residens for våre ansatte.

For rollen som Java-utvikler søker vi deg som har

 • Generell erfaring med backend Java-utvikling basert på Spring-rammeverket
 • Erfaring innen domeneautorisasjon og tilgangskontroll, med kunnskap om protokoller som OpenID Connect og Oauth2.
 • Kunnskap om skyteknologier som Docker, Kubernetes, Redhat OpenShift, Drift av tjenester i Azure.
 • Erfaring med teknologier som Elasticsearch, PostgreSQL, React, Nodejs

Arbeidsoppgaver Java-utvikler

 • Generell backend-utvikling

For rollen som .Net utvikler søker vi deg som har

 • Relevant utdanning
 • Minst 2 års programmeringserfaring i .Net/C#
 • God erfaring med Microsoft Azure-miljøet
 • Jobbet med SQL og databasehåndtering
 • Behersker flytende norsk eller svensk, både muntlig og skriftlig

Arbeidsoppgaver for .Net-utvikler

 • Utvikling fullstack
 • Jobbe med databaser
 • Jobbe agilt med både nyutvikling og videreutvikling
 • Forvaltning av ulike applikasjoner og systemer

Det er en fordel, men ikke et krav om du har kjennskap til

 • Azure DevOps, CI/CD
 • Agile utviklingsmetoder

Ønskede personlige egenskaper

For oss er det viktig at du setter pris på å jobbe sammen med andre og at du også har en åpen, prestisjeløs og positiv holdning til andre mennesker. Du er en lagspiller og har evnen til å dele din kompetanse, i tillegg til å være åpen for å lære av dine kollegaer. Videre har du stor interesse for å stadig lære nye ting med fokus på å finne løsninger som gjør arbeidslivet enklere for våre kunder.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, bemanning 6 mnd med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Infozone har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Infozone er et opprinnelig svensk IT-kunnskapsselskap med ekspertise innen virtuell infrastruktur, systemutvikling og beslutningsstøtte. I Infozone jobber vi med å strukturere og automatisere våre kunders IT-miljøer for optimal funksjon, drift og økonomi. Det som kjennetegner vår virksomhet er handling, fortreffelighet og sterk samhørighet. Vi er nå inne i en interessant og ekspansiv periode i Oslo og søker derfor etter nye fantastiske konsulenter som ønsker å være med på vår vekstreise!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen