Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du lede et team med meget datakyndige medarbeidere og sikre at viktige data blir nyttig innsikt?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

ice er et innsiktsdrevet mobilselskap, og avdelingen Insight & Analytics er et faglig sterkt miljø på 11 personer som har kommet langt i arbeidet mot en data- og innsiktsdrevet hverdag. Men dette området er i kontinuerlig utvikling, og vi ønsker derfor å styrke laget med en ny Data Manager.

Som Data Manager vil du få ansvaret for å lede et team som utvikler og forvalter ice sine dataprodukter. Teamet har i dag ansvaret for ice sitt datavarehus som leverer viktig og forretningskritisk data og innsikt til både operasjonelle og strategiske formål. De bistår også med blant annet dataprodukter for maskinlæring, prediksjonsmodeller og segmentprofilering for personalisert kundedialog.

I denne rollen vil du lede et team på 3-5 personer. For tiden er vi i gang med å migrere analysedatatjenestene fra en lokal databaseløsning til en fremtidsrettet skybasert løsning. Deler av den fremtidige løsningen er allerede bestemt, men mange steg og mulige valg gjenstår. Du vil få muligheten til å påvirke vår videre data- og innsiktsreise, i en sentral og viktig rolle som leder for et supert team!

Vi tilbyr:

 • Mulighet til å forme en utrolig spennende datareise i ice
 • Varierte og spennende arbeidsoppgaver
 • Et uformelt og godt arbeidsmiljø med engasjerte og dedikerte kollegaer
 • Et kompetent fagmiljø med lang erfaring innen data og analyse
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Meget moderne kontorlokaler i Nydalen i Oslo, men du har også gode muligheter til å jobbe fra hjemmekontor


Primære ansvarsområder:

 • Koordinere og lede utviklingen av ice sine dataprodukter på felles dataanalyseplattform
 • Utvikle effektive arbeidsprosesser for å hente ny verdi ut av data
 • Videreutvikle og forvalte prosesser som sikrer kostkontroll, kvalitet, sikkerhet og stabilitet
 • Proaktivt jobbe for å øke forståelsen for hvilken verdi som ligger i data
 • Samhandle og snakke med system- og produkteiere for å sikre god datakvalitet
 • Samhandle og snakke med plattformeier og -team for å sikre best mulig løsning for ice
 • Personalansvar for 3-5 personer


Egenskaper vi ser etter:

 • Du ønsker å forbedre og utvikle måten vi jobber med data
 • Du er opptatt av å spille de rundt deg gode
 • Du er opptatt av dine medarbeidere og er tilhenger av tillitsbasert ledelse
 • Du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig
 • Du er strukturert og selvgående


Erfaring:

 • Kjent med prosjektledelse og smidig arbeidsmetodikk
 • Du har prøvd deg i lederrollen og trives med å lede flinke folk
 • Kjennskap til skybaserte løsninger for data, analyse og data science
 • Erfaring med eller god kjennskap til datavarehus
 • Fordel med kjennskap til og forståelse av Data Vault, men ikke avgjørende
 • God erfaring med SQL
 • Kjennskap til MLOps


Stillingen vil ligge i kommersiell avdeling og rapportere til Head of Insight & Analytics.

Søknadsfrist: Snarest

For ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med Partner Kristian Lennertzen på + 47 91 61 60 73 / kristian.lennertzen@capus.no eller Rådgiver Research & Analyse Emilie Andersen på +47 45 43 33 97 / emilie.andersen@capus.no.

Om arbeidsgiveren

Helt siden vi lanserte mobiltelefoni og startet utbygging av mobilnettet vårt har vi hatt ett mål for øyet; å utfordre og forbedre det norske mobilmarkedet, til det beste for norske forbrukere og bedrifter.

ice har vært Nordens hurtigste voksende mobilselskap fem år på rad og har de siste fem årene gått fra én kunde og én mobilmast, til over 700 000 kunder. Vi er stolte av at mobilnettet vårt har blitt rangert på 16. plass i verden når vi måler mobilopplevelse i Tutelas Global State of Mobile Experience Report (2021). Som utfordrer har vi presset prisene og blitt kåret til mobilselskapet med den beste kundeservicen flere år på rad. Ice er i full gang med å bygge ut Norges tredje 5G-nett i verdensklasse. Dette vil gi mange nye muligheter, større kapasitet og flere brukere.

Kundene våre er grunnen til at vi hver dag går på jobb – med et ektefølt ønske om å gjøre en forskjell!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen