Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Databaseadministrator

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
04.12.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner
Vil du være med på å redde liv og helse ved å arbeide for en stabil og sikker tjenesteportefølje i en av Norges
største IKT-bedrifter? Frister det med høy grad av selvstendighet, påvirkningsmuligheter og ansvar? Er du ansvarsbevisst, uredd og full av pågangsmot? Da bør du lese videre!

Sykehuspartner IKT forvalter et av de største og mest komplekse IKT-miljøene i Norge med stor
samfunnsmessig betydning for pasienter og brukere av tjenestene. Sykehuspartner utvikler og drifter
IKT-løsninger fra Flekkefjord i sør til Tynset i nordøst, og opererer både lokalt og fra sentrale datasentre med stor betydning for deg som pasient eller pårørende.

Seksjonen Databasedrift har ansvaret for drift av databaser for en bred portefølje applikasjoner inne blant annet kliniske applikasjoner, medisinske serviceapplikasjoner og administrative applikasjoner. Noen av de viktigste applikasjonene innenfor disse kategoriene er elektroniske pasientjournal-systemer, kurve- og medikasjonssystemer, laboratoriesystemer, røntgensystemer, økonomi- og regnskapssystemer.

Vi søker etter medarbeidere som vil inngå i enheten Databasedrift i seksjonen Applikasjonsdrift. Seksjonen innehar høy faglig kompetanse, og det er store muligheter for personlig og faglig utvikling.

Arbeidsoppgaver

 • Drift og vedlikehold av MS SQL server
 • Deltagelse i prosjekter og leveranser relatert til fagområdet
 • Rådgivning, nyinstallasjoner og oppgradering av driftsmiljø
 • Utarbeidelse og implementering av HA-løsninger
 • Backup og recovery
 • Tuning og ytelsesoptimalisering
 • Kundestøtte på 2. og 3.-linjenivå

Kvalifikasjoner

 • IKT-utdanning på høyskolenivå
 • Lang relevant praksis kan kompensere for utdanningskravet
 • Lang erfaring fra drift av MS SQL databaser og miljøer
 • Erfaring fra prosjektrettet arbeid og teamarbeid
 • Kjennskap til ITIL


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

 • Du må være serviceinnstilt og ha fokus på kunde
 • Du må kunne jobbe selvstendig og i team
 • Du må kunne levere under press
 • Du må ha godt humør
 • Du må like utfordringer
 • Du må beherske norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

 • En av Norges mest spennende IKT-arbeidsplasser med mange utfordrende oppgaver i et faglig sterkt kompetansemiljø
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksibel arbeidstid og mulighet for delvis bruk av hjemmekontor etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Jonny Karlsen
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
976 74 642
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen