Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IKT-Konsulent

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.11.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Sykehuspartner HF søker en ny kollega til seksjonen Arbeidsflatestøtte under avdelingen Arbeidsflate. Denne avdelingen har ansvaret for alt sentralt drift av klient, citrix-produkter, print- og skannsystemer og tilrettelegging, pakking  og distribusjon av applikasjonsportefølje i Helse Sør-Øst.

Avdelingen forvalter en av Norges største klientpark, samt har ansvaret for en av Nord-Europas største citrixfarmer. 

Sykehuspartner har kontor i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Porsgrunn, Grimstad, Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Oppgi i din søknad hvilken lokasjon som er aktuell for deg.

Arbeidsoppgaver

 • Løse incidenter fra 2 linje support, samt fra faggruppene i avdelingen Arbeidsflate.
 • Problemløsning for Sykehuspartners kunder innenfor SLA
 • Jobbe i team med andre fagområder for eksempel, Nettverk og serverdrift  

Kvalifikasjoner

 • Det vil være en fordel om du har lengre erfaring fra større IT miljøer eller minimum ett års erfaring i Sykehuspartner.
 • Kompetanse innenfor avansert brukerstøtte og kjennskap til IKT driftsoppgaver
 • Kompetanse inne ett eller flere av følgende områder. Windows OS - klienter. Windows servere, Citrix, SCCM. App-V og sentraliserte print- og skanningsløsninger 


For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort

Personlige egenskaper

 • Kunde - og serviceinnstilt
 • Evne til å jobbe etter tidsfrister
 • God evne til problemløsning
 • Lærevillig
 • Gode samarbeidsevner, fleksibel
 • God fremstillingsevne, både skriftlig og muntlig  

Vi tilbyr

Du vil bli god på klienter med tilhørende teknologi, og bli godt kjent med verktøy vi benytter. Du må nok regne med å måtte sette deg inn i komplekse løsninger og sammensatte problemstillinger. Du vil bli en del av et fagmiljø, og vil få anledningen til å jobbe med nyere teknologi. ikke alle dager vil være like og noen perioder vil du nok oppleve si stressende, men til gjengled kan vi tilby dyktige og positive kollegaer.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Anne Cicilie Berg
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
419 01 788
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen