Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være en bidragsyter innen informasjonssikkerhet?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
04.12.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Som rådgiver/seniorrådgiver innen risiko- og sårbarhetsvurderinger i Sykehuspartner får du jobbe med et stort spekter av teknologier og fagområder for å sikre livsviktig informasjon og infrastruktur i et av Nordens største fagmiljøer.  

Arbeidsoppgaver
Vi ser etter deg som kan utarbeide risiko- og sårbarhetsvurderinger for nye og endrede IKT-tjenester i henhold til internasjonale og nasjonale standarder. Avdelingen Design og ROS består av to designseksjoner og en seksjon for ROS-vurderinger. I Seksjon ROS-Vurderinger har vi fokus på å forstå risiko og sårbarheter knyttet til informasjonssikkerhet og personvern for alle IKT-tjenestene. Med økende digitalt trusselbilde i Norge, er dette arbeidet svært viktig for etterlevelse av lover/forskrifter og publikums tillit til helsedataene vi behandler. Du får mulighet til å jobbe med et bredt spekter av tjenester og din rolle vil utgjøre en forskjell for "livsviktig IKT".

I tillegg til å utarbeide risiko- og sårbarhetsvurderinger, vil du være en rådgiver og gi veiledning til prosjekter og fagmiljøer rundt informasjonssikkerhet og personvern. Du vil også være en viktig bidragsyter i det kontinuerlige forbedringsarbeidet som gjøres i avdelingen og seksjonen. Du har selvstendige oppgaver, samtidig som tett samarbeid med andre gir deg et stort faglig nettverk å støtte deg på. 

Arbeidsstedet er primært Skøyen i Oslo, men vi har også arbeidssted i Porsgrunn, Grimstad, Fredrikstad og Hamar. Søker bes oppgi ønsket arbeidsted i søknaden.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har relevant utdanning på minimum bachelornivå fra høgskole eller universitet, eventuelt tilsvarende realkompetanse. Du bør ha erfaring med risikoarbeid/risikovurderinger, samt god teknisk forståelse og kompetanse. Du må beherske norsk som arbeidsspråk godt, men også kunne samhandle på engelsk.

For noen systemtilganger i Sykehuspartner vil det som følge av lovpålegg være krav om fremvisning av pass eller nasjonalt/Europeisk ID-kort.

Personlige egenskaper

Som person liker du å sette deg inn i nye fagområder og kan raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger. Du er analytisk og resultatorientert, samtidig som du trives med teamarbeid. Du er en pådriver for kontinuerlig forbedring, tar ansvar og kommuniserer godt med de rundt deg. 

Vi tilbyr

Hos oss blir du en del av et stort fagmiljø med dyktige og motiverte kollegaer, der tverrfaglig kunnskapsdeling er sentralt. Vi tilbyr fleksibel arbeidstidsordning, med mulighet for delvis bruk av hjemmekontor, og gode forsikrings- og pensjonsvilkår. Vi har ulike kursprogram og du vil få kontinuerlig faglig utvikling. Lønn er etter avtale og vi har overtidsordning. Vi har bedriftsidrett, støtte til treningsabonnement og gode muligheter for et balansert jobb-familieliv.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25. 

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Jan Ottar Holt
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
982 55 065
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen