
'
Oppdragsgiver: Capus
Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.
Liker du å skape gode brukeropplevelser, har god teknisk forståelse og vil jobbe med et viktig samfunnsoppdrag? Da er kanskje du den vi søker etter!
I Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) har vi på kort tid fått flere nye fagområder og nettjenester, og vi søker nå en nettansvarlig som kan bidra i tverrfaglig drifts- og utviklingsarbeid i virksomheten. Som vår nye nettansvarlig vil du jobbe tett med våre tre nettredaktører og IT- og fagdivisjonene om struktur og brukergrensesnittet i utvikling av nettjenestene.
Du vil være tjenesteansvarlig for brukergrensesnittet til en rekke av DFØs nettjenester, blant annet dfo.no, Statens arbeidsgiverportal, anskaffelser.no, OK stat – alle på samme CMS (Drupal). Stillingen er plassert i kommunikasjonsenheten og rapporterer til kommunikasjonsdirektør.
Arbeidsoppgavene dine vil være:
Kvalifikasjoner:
Det er også ønskelig med:
Personlige egenskaper:
Vi tilbyr:
Stillingen har arbeidssted Oslo og lønnes som seniorrådgiver fra kr. 700.000-900.000 per år, avhengig av kompetanse og erfaring. Ved ansettelse er det 6 måneders prøvetid.
Mangfold i DFØ I DFØ tror vi at mangfold gir oss bredere perspektiver, og at medarbeidere med ulik livserfaring og fagkombinasjoner vil gjøre oss i stand til å finne enda flere gode løsninger på våre oppdrag. Vi oppfordrer derfor alle til å søke jobb uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. Du er også velkommen til å søke selv om du ikke kan vise til en sammenhengende yrkeskarriere. Våre lokaler er universelt utformet, og vi legger forholdene til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.
Hvis du har funksjonsnedsettelse, innvandrerbakgrunn eller hull i CV-en kan du bli positivt særbehandlet hvis du krysser av for dette når du søker stillingen. Vi vil invitere minst én kvalifisert søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli positivt særbehandlet på denne måten, må du oppfylle visse krav. Les mer om dette på arbeidsgiverportalen: https://arbeidsgiver.dfo.no/ Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med kommunikasjonsdirektør, Anne-Berit Herstad, tlf.: 970 81 522 og/eller e-post: anne-berit.herstad@dfo.no eller partner i Capus, Jonas Rambæk, tlf.: +47 932 42 133 og/eller e-post: jonas.rambaek@capus.no
Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) er statens fagorgan for økonomistyring, gode beslutningsgrunnlag for statlige tiltak, organisering og ledelse i staten, samt for anskaffelser i offentlig sektor. Vi leverer lønns- og regnskapstjenester til rundt 90 prosent av statsforvaltningen og har ansvaret for forvaltning og drift av statsregnskapet og statens konsernkontoordning. Vi skal bidra til effektiv ressursbruk i staten gjennom kompetansetiltak, rådgivning, fellestjenester og utvikling av metoder og verktøy. Vi har om lag 800 ansatte, fordelt på Oslo, Stavanger, Trondheim og Harstad.
Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.
Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.
Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.
Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.
Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.
Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.
Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.
Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.
Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.