Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bygge karriere i et spennende internasjonalt selskap? Da kan rollen som Business Developer være noe for deg!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du en proaktiv person som liker å jobbe med mennesker? Ønsker du å jobbe i et solid internasjonalt selskap som er en start up i Norge? Da kan dette være noe for deg!

Informasjon om stillingen

GRENKE er et selskap som driver med leasing i 35 land og som har over 1700 ansatte. I Norge ble deres første fillial åpnet i 2015. De hjelper bedrifter med å finne den beste leasingløsningen.

Som Business Developer hos GRENKE vil du jobbe strategisk og i samarbeid med de andre på teamet ditt for å utvikle nye leasingmuligheter og sikre gode kundeopplevelser. GRENKE er et internasjonalt selskap, men som er ganske nyoppstartet i Norge. Det vil innebære gode karrieremuligheter for deg som Business Developer. De tilbyr blant annet gode utviklingsmuligheter gjennom deres karriereprogram, som inkluderer internasjonal opplæring på det tyske hovedkontoret. For å lykkes i rollen er du en proaktiv person som trives med å skape din egen hverdag, og som yter ditt beste for å gjøre kundene gode. Hovedoppgavene dine vil være knyttet tett opp mot nye og eksisterende leverandører, samt opplæring og holde presentasjoner for selgere.

Hvorfor GRENKE?

 • Et spennende karriereløp i et av Europas største leasingselskaper
 • En interessant stilling i et solid selskap der du får muligheten til å forme din egen hverdag
 • Gode bonusordninger
 • Spennende rolle i et solid selskap med en god markedsposisjon
 • Gode utviklingsmuligheter og et spennende karriereløp

Arbeidsoppgaver

Du vil for eksempel:

 • Finne nye leverandører som ønsker å tilby leasing blant annet innen IT, medisinsk utstyr og kasseløsninger
 • Følge opp eksisterende leverandører og skape mersalg
 • Holde presentasjoner og trene opp selgere
 • Hjelpe kundene med å bli gode
 • Etablere og videreutvikle relasjoner med kunder og leverandører
 • Levere resultater i henhold til GRENKEs ambisjoner og målsetninger

Vi søker deg som

 • Relevant praktisk erfaring fra heltid eller deltidstilling
 • Relevant høyere utdannelse er en fordel, men erfaring kan gjøre opp for manglende utdannelse
 • Du er en god nettverksbygger og er flink til å skape nye relasjoner
 • Du er proaktiv, ansvarlig og trives med å skape din egen hverdag
 • Gode kommunikasjonsferdigheter både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk
 • Du er en lagspiller og har engasjement for leasing


Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: Vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

GRENKE Group tilbyr sine kunder leasing-, bank- og factoringprodukter på én hånd. Innenfor leasing er vi en av de ledende spesialister i Europa. Vår portefølje inneholder tilpassede leasingtilbud og utleiemodeller for små og mellomstore bedrifter. Av klassisk IT, kontor og kopieringsteknologi er det knapt noe utstyr vi ikke finansierer. Vår rådgivning utføres alltid uavhengig av banker og av produsent. Selskapet ble etablert i 1978, og i dag er vi i GRENKE oppført med over 1 700 ansatte i 32 land over hele verden. Bli en del av laget. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen