Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du å starte IT-karrieren din som kundekonsulent? Møller Digital ser nå etter sitt nye supporttalent

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.12.2022
Gå til søknadsskjema

Møller Digital er i en spennende vekstfase og har nå behov for to nye kundekonsulenter med på laget. Liker du å utforske tekniske løsninger og ønsker å bistå brukere med 1.linjesupport?

Informasjon om stillingen

Møller Digital ASer Møller Mobility Groups teknologileverandør og har ansvaret for å gjennomføre teknologimoderniseringen og den digitale transformasjonen i tett samarbeid med forretningsområdene. Vi leverer teknologitjenester til forhandlere og importører i fem land. I takt med økende digitalisering av bilbransjen leverer Møller Digital stadig nye digitale tjenester til Møller Mobility Groups sluttkunder.

Kundekonsulenten er bindeleddet mellom kundene av Møller Digitals leveranse og Møller Digitals øvrige avdelinger. Kundekonsulenten vil være ansvarlig for den gode kundeopplevelsen og at tjenesten oppleves dekkende for brukerne. Dette innebærer å håndtere henvendelser fra virksomhetene som benytter seg av tjenestene, kontinuerlig jobbe for at funksjonaliteten skal være optimal, samt eskalere og informere om hendelser som oppstår.

Møller Digital kan tilby deg

 • Muligheten til å opparbeide deg økt kunnskap om Møller Digitals egne systemer
 • En arena for karriereutvikling gjennom deling av kompetanse på tvers av avdelingene
 • Et inkluderende arbeidsmiljø som gjerne inviterer til sosiale samlinger
 • Hyggelige lokaler med subsidiert kantine
 • Bedriftsidrettslag som inviterer til ulike aktiviteter, som for eksempel cageball og klatreturer

Arbeidsoppgaver

 • Behandle henvendelser fra Møller Digitals brukere via ticketsystem, mail og telefon
 • 1.linje support med undersøkelse, diagnosering og løsning
 • Deltakelse i prosjektarbeid innenfor egne kompetanseområder
 • Videreformidle feil i systemer til interne og eksterne leverandører
 • Brukeradministrasjon
 • Tildele sluttbruker riktig tilgang til de ulike systemene
 • Teste endringer i system og hardware

Vi søker deg som

 • Høyere IT rettet utdanning som fagbrev eller bachelor
 • Minimum 1 års arbeidserfaring, gjerne innen service eller andre relevante områder
 • Stor interesse for teknologi og teknologisk utvikling
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.


Som person er du Vi ser etter deg med stor interesse for den teknologiske utviklingen, med et ønske om å finne løsninger for Møller Digitals brukere ved å være kundeorientert og proaktiv. Du evner å jobbe selvstendig i arbeidsoppgavene dine, men setter pris på et godt samarbeid både internt og eksternt. Gjennom god planlegging mestrer du godt en hektisk hverdag og evner å jobbe strukturert.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Snarest
 • Søknadsfrist: 30/12
 • Arbeidsomfang: Bemanning. Du blir fast ansatt hos Academic work på oppdrag hos Møller Digital
 • Plassering: Frysjaveien 31, 0884 Oslo
 • Arbeidstid: Vaktordning ukentlig fordelt mellom tidspunkt 06:45- 17:15
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Møller Digital har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Møller Mobility Grouper et familieeid konsern som er engasjert innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Selskapet er representert i Norge, Sverige og Baltikum. Ved årsskiftet var vi 4 078 medarbeidere i selskapet, ca 100 på den kontoret på Frysja.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen