Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Et av verdens største sjømatkonsern søker prosjektleder ERP og digitalisering

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi ser etter deg som er kundeorientert, og som brenner for å digitalisere forretningen. Brukeropplevelsen står i sentrum, og du benytter IT som et middel for å løse forretningsmessige utfordringer.

Du er ikke redd for å ta ansvar, kommuniserer godt med både forretnings- og IT-siden. Du må evne å se kjernen i forretningens utfordringer, samtidig som du ser helhet og langsiktighet i løsningene du leverer. Sist, men ikke minst; du har erfaring fra prosjektledelse, gjerne med større implementeringsprosjekter og ERP.

Sentrale ansvarsområder:

Prosjektledelse og ansvar for IT-prosjektporteføljen:

 • Lede prosjekter, inkludert større ERP prosjekter. Første viktige og store oppgave bli å lede et stort ERP-prosjekt trygt i havn
 • Sikre prosjektgjennomføring på kost, tid og kvalitet
 • Sikre gode bestillinger mot leverandører og oppfølging av leveranser
 • Bidra til forankring og modenhet for endring i tilknytning til prosjektene
 • Sikre vellykket forretningsmessig implementering


Digitalisering og innovasjon:

 • Bidra til effektivisering gjennom høy grad av standardisering og bruk av smart teknologi
 • Gi råd og støtte systemeier/forretningen ved valg av teknologi og systemløsninger
 • Bidra til den videre utviklingen av Insula som et konsern gjennom digitalisering og ved å identifisere teknologiske muligheter som vil løfte Insula fremover
 • Delta i strategiprosesser og utarbeidelse av roadmaps
 • Bidra til den faglige utviklingen og kompetansehevingen i IT-avdelingen


Kvalifikasjoner: Vår prosjektleder ERP og digitalisering har solid prosjektledererfaring. Han eller hun har svært god teknologiforståelse, forståelse for komplekse verdikjeder, og har bred kompetanse både innen IKT og organisatoriske spørsmål knyttet til effektivitet og optimal utnyttelse av informasjonsteknologi.
 

 • Bred erfaring fra alle fasene i ERP-prosjekter er en forutsetning, fortrinnsvis fra M3 eller lignende plattformer
 • Erfaring som IT prosjektleder
 • Erfaring med ERP-prosjekter
 • Høyere utdannelse innen informasjonsteknologi eller andre relevante studier
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig med god formuleringsevne, samt beherske engelsk i dialog og dokumentasjon


Personlig profil: INSULA har definert NÆR, MODIG og ENGASJERT som sine kjerneverdier, og disse egenskapene ønsker vi at vår prosjektleder ERP og digitalisering også etterlever. I tillegg til dette, søker vi etter en kandidat med følgende egenskaper:
 

 • Du har høy faglig interesse og integritet, og holder deg oppdatert på utviklingen innen fagfeltet
 • Du er utpreget kommersiell, og opptatt av å finne lønnsomme løsninger for selskapet
 • Du evner å forstå, forankre og videreformidle virksomhetens IT-behov
 • Du arbeider både strukturert og serviceorientert, og har evnen til å reagere raskt og løse problemer utfra tilgjengelige ressurser.
 • Du motiveres av å ha et sentralt ansvar for store og til tider krevende leveranser
 • Du trives godt i grensesnittet mellom kunde og leverandør, og får gode tilbakemeldinger fra begge sider.
 • Du er en dyktig og motiverende prosjektleder


Vi tilbyr:

 • Sentral beliggenhet i Oslo sentrum
 • En sentral rolle med stor påvirkningskraft av et ungt sjømatkonsern i sterk vekst
 • Gode muligheter for faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser


Kontorsted: Oslo Fiskehall. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Om arbeidsgiveren

Sjømatkonsernet INSULA har vokst raskt og er i dag det 20.største sjømatselskapet i verden. Siden etableringen i 2015 har konsernet gått fra tre til et tjuetalls sjømatselskaper, og omsetningen har økt fra NOK 900 mill. til NOK 6,3 mrd. Vi er i dag rundt 1100 engasjerte medarbeidere med visjonen; En bedre verden gjennom kjærlighet til sjømat.

Vi er et nordisk sjømatkonsern med hovedfokus på utvikling, foredling og salg av fisk og sjømatprodukter, med Norden som hjemmemarked. Vårt mål er å øke sjømatforbruket blant folk flest, og ambisjonen er å være den ledende leverandøren av bærekraftig sjømat i de nordiske markedene. Nærhet til markedet, forbrukerinnsikt, effektivitet i verdikjeden og kontinuerlige innovasjoner gjør ambisjonene oppnåelig.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen