Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

PHM Group er på utkikk etter sin IT Manager i Norge

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

PHM Norge søker nå en ambisiøs, driftig og forretningsorientert IT Manager. PHM Gruppen er fortsatt i en tidlig fase av satsningen i Norge. Rollen rapporterer til Country CEO, med stiplet linje til gruppefunksjoner i Finland. Selskapet sitter per i dag i Skøyen, men søker etter nye kontorer mellom Asker og Oslo i løpet av høsten 2023.

PHM Norge kan tilby deg muligheten av å komme inn i selskapet i en tidlig fase. Her kan du være med å påvirke utviklingen, bygge rutiner og etablere en how-to praksis for organisasjonen. Stillingen din vil vokse med selskapet og du vil få stor frihet til å forme din egen rolle.

I rollen som IT-manager er du ansvarlig for drift og support for selskapet i Norge. Du vil sørge for at hardware og software fungerer som det skal. Videre skal du som IT Manager etablere en god struktur, overvåking og et rutinemessig vedlikehold. Du vil være førstemann inn med IT ansvar i Norge, og vil jobbe tett på teamet i Finland. Det ligger et potensiale for å vokse inn i rollen i tråd med selskapets utvikling.

Vi ser etter deg som er løsningsorientert og ønsker å bidra til gode prosesser og utvikling av organisasjonen. Du er initiativrik, ser muligheter og har en fremoverlent holdning. Du har gjerne relevant erfaring fra IT arbeid, og kanskje en utdanning innen faget også.

Hvis dette høres spennende ut, send inn en søknad eller ta kontakt med Senior Rådgiver i Capus, Tom Erik Øverbø på 92088686.

Om arbeidsgiveren

PHM Group er et nordisk eiendomsservicekonsern som har som mål å ta vare på mennesker ved å ta vare på deres omgivelser. PHM Group består av de beste lokale bedriftene, som deler de samme verdiene og motivene: entreprenørskap, pålitelighet og ansvarlig måte å jobbe på.

Vi er for tiden representert i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Tyskland med over 6000 fagfolk. Vi er en vekstbedrift og ekspanderer hele tiden til nye områder. PHM Norge AS har lokal tilstedeværelse i Oslo, Viken, Stavanger og Trondheim med nærmere 550 fagfolk innen bl.a. eiendomsdrift, anleggsgartner og renhold. Se www.phmgroup.com for mer informasjon

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen