Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

IT-Supportmedarbeider søkes til Tribia!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

«Ekte, smidig og engasjert» er verdier som Tribia lever etter og de søker nå etter nye IT-støttemedarbeidere til sitt kontor på Skøyen. Er du motivert av verdier som ligner på Tribia og verdsetter et høyt servicenivå? Da vil vi høre fra deg!

Informasjon om stillingen

Vi søker deg som ønsker å gå inn i et Support team som jobber for å hjelpe kunder når de trenger dette. Tribia utvikler og leverer innovative samhandlingsløsninger til prosjekter innen bygg og anlegg, energi og engineering. Løsningene våre blir benyttet av 130.000 brukere på verdensbasis, og det er høye krav til stabilitet. Vår produktportefølje bestående av Interaxo, Bimeye og Unizite er alle SaaS-løsninger (Software as a Service) med ulike tilleggsmoduler som leveres til våre kunder.

Du vil få sentrale oppgaver innen brukerstøtte til kunder av våre egenutviklede SaaS produkter. Internt vil du samarbeide med teknisk brukerstøtte, rådgivere og selgere, samt produkt og utviklingsavdeling.

Du blir tilbudt

 • Fastlønn
 • Bonus basert på omsetning for selskapet – 8-14% av fastlønn
 • Mobiltelefon og andre nødvendige arbeidsverktøy
 • Attraktive pensjons (0-7 G = 5% og 18 % over 7,1G) og forsikringsordninger
 • Øvrige goder i henhold til selskapets til enhver tid gjeldende vilkår

Arbeidsoppgaver

 • Besvare henvendelser via telefon, chat og e-post i henhold til KPI og SLA
 • Gi gode kundeopplevelser gjennom brukerstøtte til våre bedriftskunder
 • Registrering og diskutering av henvendelser/rapportering
 • Opprettelse av nye kundeområde for nye og eksisterende kunder
 • Bistand til økonomi med data fra sakssystem
 • Støtte våre rådgivere med å tilrettelegge systemer for nye og eksisterende kunder
 • Effektivisering av support rutiner og datakvalitet

Vi søker deg som

 • Har stor interesse for teknisk support og setter god service høyt
 • Har god teknisk IT-forståelse, gjerne kjennskap til Windows
 • Kan kommunisere flyende på både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig


Som person er du uredd og ser løsninger fremfor problemer. Du setter deg lett inn i nye fagområder, involverer andre kollegaer dersom det er nødvendig og har evne til å dele kunnskap med andre. Utover dette er det viktig at du er strukturerresultatorientertanalytisk og samarbeidsorientert.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100% fast rekruttering
 • Plassering: Skøyen
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Tribia har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Siden 2001 har Tribia vært en ledende aktør og leverandør av samhandlingsløsninger til «alle som bygger noe». Tribia er en markedsleder i Norge, vi leverer i dag Interaxo, Unizite og Bimeye og har mer enn 130.000 brukere. Blant våre kunder finner du Statsbygg, Undervisningsbygg, Vegvesenet, Statkraft, Bærum Kommune, Peab, NCC, Sweco, Multiconsult, Norconsult og mange flere.

Tribia omsetter for over 160 MNOK og har over 70 ansatte. Vi har en kvinneandel på 20% som vi gjerne vil øke i årene som kommer. Da vi har ambisiøse vekstmål vil vi framover blant annet forsterke vår internasjonale satsning, samt jobbe tett med våre søsterselskaper i Addnode Group. Vi er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser syv år på rad av Great Place to Work.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen