Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ser du etter en løpende start på utviklerkarrieren? Utvikler på deltid!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Fadderordning, fleksbilitet og en knall start på karrieren er bare noen av de mange godene ved å jobbe hos Nordic Trustee. Om du som student tenker utvikling virker spennende ville jeg anbefalt å tatt en titt.

Informasjon om stillingen

Vi er en bedrift hvor vi har en sterk samarbeidskultur som vi ønsker deg velkommen i! Vi er svært flinke på å dele kunnskap og hjelpe hverandre i hverdagen. Som deltidsansatt hos oss vil du merke dette godt da du vil jobbe sammen med dyktige utviklere som vil trene deg i den nyeste teknologien og metodene markedet har å tilby. Sammen kommer vi til å løse spennende utfordringer sammen, som for eksempel et av våre nyeste prosjekter: ESG. Her vil du kunne gjøre et bidrag for miljøet, men utover dette så er kjernetjenestene våre tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Dette vil gjøre deg i stand til å jobbe på de spennende prosjektene som vi har løpende og ta del i løsninger som er godt integrert i det norske finansmarkedet. Utviklingen foregår i et microsoft .NET miljø hvor vi er svært langt fremme på skytjenester (Azure).

Du blir tilbudt

 • En oppstart som vil være preget av opplæring, både i domenet og på utviklingssiden. Basert på hvilke prosjekter vi har eller oppgavene som passer best for deg så vil du også få en egnet fadder.
 • En fleksibel hverdag for deg som student, vi vil gi deg mye styring på egen arbeidstid og la deg priroritere studiene dine.
 • Prosjekter med verdi for miljøet, for eksempel vil du kunne bidra på ESG prosjektet vårt som du kan lese mer om her: ESG
 • Et miljø hvor vi legger til rette for at du skal få progresjon innen det du syns er spennende, om det skulle være arkitektur, skyløsninger, domener eller annet.
 • En arbeidsplass hvor samarbeid er i fokus, vi står ikke alene om problemstillinger og vi slipper gjerne det vi holder på med for å bistå.
 • Full tilretteleggelse for en hybrid arbeidshverdag med det du ønsker av hardware. (mobil, kraftig maskin på kontoret, laptop, ny mobil osv.)
 • Meget gode lønnsbetingelser, forsikring, pensjon, utstyr, gym, nye lokaler, hytte på Trysil og mye mer.

Hva vil du gjøre hos oss?

Du kommer til å bli en dyktig systemutvikler gjennom oss, og vi kommer til å gi deg tilpassede oppgaver basert på nivået du er på når du kommer. Dette vil være alt fra introduksjonsoppgaver til prestigetunge prosjekter, men alltid sammen med kollegaer.

Som et nytt tilskudd til bedriften vil du få en grundig opplæring gjennom et introduksjonsløp, og en fadder som vil støtte deg i hverdagen (ut i fra hvilket domene du begynner å jobbe med). Vi har også et svært faglig sterkt team som blant annet inkluderer Vidar, som valgte å begynne i Nordic Trustee fordi:

- Jeg jobbet som konsulent for å installere og konfigurere vår purchase-to-pay software og spesielt med integrasjoner mot kundes ERP-system. Her ble det mye tilpasninger og koding som jeg synes var gøy, men det var vanskelig å utvikle seg på programmering faglig da dette ikke var tilrettelagt. Jeg søkte meg videre som systemutvikler og fant en god match med Nordic Trustee.

Vi søker deg som

 • For øyeblikket tar et relevant studie og ønsker å bruke kunnskapen i praksis
 • Et ønske om å jobbe med den nyeste teknologien innen .NET, C#, SQL Server, React, Azure og Typescript.
 • Syns det er kult å programmere, jobbe med TDD og kan jobbe mot databaser

Hvem er du som person?

Det viktigste for oss er at vi får et godt samarbeid sammen og at vi beholder det gode fellsskapet vi har den dag i dag. Derfor er det noen personlige egenskaper som vi vil se etter som vi måler gjennom.

 • Strukturert som person og evner å skrive ren kode
 • Imøtekommende og fremoverlent mot andre
 • Nysgjerrig og interessert i å lære

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Deltid: Vi vil variere % etter dine ønsker, målet er også at du fortsetter i en heltidsstilling etter studieslutt
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Nordic Trustee har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nordic Trustee er Nordens fremste leverandør av tillitsmann- og agenttjenester for obligasjonslån og direktelån. Selskapet bistår aktører i kapitalmarkedet med tjenester for långivere og låntakere, og er en viktig leverandør av data til investeringsbanker, investorer og advokatbyråer. Selskapet er en integrert del av infrastrukturen i det nordiske finansmarkedet. Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Helsinki, København og Frankfurt og en portefølje på over 3000 oppdrag for mer enn 850 utstedere i 30 land. Vi er 50 medarbeidere med juridisk, økonomisk og systemteknisk kompetanse. Nordic Trustee er en del av Ocorian gruppen, en global aktør med 1350 medarbeidere fordelt på 20 kontorer i Amerika, EMEA og ASIA.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen