Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Internship for teknologer sommer '23

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Nysgjerrig på en fremtidsrettet bransje? Ønsker du en sommerjobb med mening? Bli med på å digitalisere oppdrettsbransjen og bidra til å tilrettelegge for bærekraftig oppdrett langs kystlinjene!

Informasjon om stillingen

AKVA Group har vært en ledende leverandør av teknologi og service til den globale akvakulturindustrien i mer enn 40 år. Vi jobber hardt for å utvikle teknologi som bidrar til bærekraftig biologi. Vi jobber mot høyere matkvalitet, renere miljø, bedre fiskehelse og sikker sysselsetting langs kysten, verden rundt. Med kunder over hele verden må vi bygge fremtidens digitale løsninger.

I våre internships vil du ha varierte arbeidsoppgaver, avhengig av hvilken kompetanse du har. Sammen med fire andre studenter vil du jobbe i team og lære Scrum som arbeidsmetodikk. Gjennom sommeren vil dere få et utviklingsprosjekt som går over syv uker, hvor dere sammen skal planlegge, gjennomføre og presentere et løsningsforslag. Ved god hjelp og støtte av mentorer, vil dere velge fremgangsmåte, innhold og verktøy ut i fra hva som er fornuftig for oppgaven. Målet er å lage noe som tas i bruk, eller å utforske noe helt nytt. Vi gleder oss til å se hva dere får til!

Vi tilbyr:

  • En spennende utfordring i team med andre studenter
  • Muligheten til å lære ny teknologi og utvikle dine tekniske ferdigheter
  • Muligheten til å være med å påvirke og utvikle et prosjekt fra a-å
  • God oppfølging av mentorer underveis i prosjektet
  • Et godt engasjerende arbeidsmiljø med kolleger som ønsker at du lykkes

Vi søker deg som

  • Studerer en teknisk- eller bransjerettet utdanning, og har 1-2 år igjen av studiet
  • Har kunnskaper innen programmering
  • Har en interesse for bærekraft og fremtidsrettede løsninger
  • Kommuniserer godt på et skandinavisk språk
  • Det er en fordel om du kan vise til egne prosjekter eller har hatt relevant deltidsjobb tidligere


Videre søker vi deg nysgjerrig på vår bransje og ønsker å vite mer om hvordan selskapet kan bidra til en grønnere oppdrettsnæring. Du er engasjert, lærevillig og gjør en innsats i å utvikle dine ferdigheter. Det er enkelt for deg og komme med forslag tar initiativ til oppgaver og er ikke redd for å begi deg ut på noe nytt.

Rekrutteringsprosessen utføres i samarbeid med Academic Work, og du vil bli ansatt hos AKVA. Send inn din søknad, CV og karakterutskrift via søknadskjema. Vi behandler søknader fortløpende, så vent ikke til fristens utløp da annonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig kandidater. Ta kontakt med Live Eriksen på e-post live.eriksen@academicwork.no ved spørsmål.

Informasjon om bedriften

AKVA group bidrar til høyere matvarekvalitet, renere miljø, bedre fiskehelse og sikker sysselsetting langs kysten verden rundt. AKVA group har en lang historie, fra helt tilbake til tidlig på 1980-tallet og de første norske fiskeoppdretterne, og er nå bransjens ledende programvareleverandør. Vi tilbyr alt fra enkle komponenter til komplette installasjoner og service for både landbasert og merdbasert oppdrett. God fiskevelferd ligger til grunn for alt vi gjør og vi jobber hardt for å utvikle teknologi som bidrar til bærekraftig biologi. Gjennomprøvde konsepter og sterke merkevarer som Egersund Net, Polarcirkel, Wavemaster, Plastsveis, Akvasmart og Fishtalk har gjort AKVA group til en ettertraktet leverandør verden over. Selskapet er børsnotert, har ca 1,450 ansatte og er etablert i 10 land.

I AKVA group motiveres vi av våre verdier; kundefokus, akvakulturkunnskap, pålitelighet og entusiasme.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen