Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du interessert i Proptech? Malling og Co Forvaltning ønsker å utvikle sin plattform og trenger deg med på laget!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du nyutdannet innen IT, økonomi eller ønsker å ta et nytt steg i karrieren? Vi søker talenter til utvikling av nye løsninger.

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Eiendomshuset Malling & Co ser Academic Work etter deres neste prosessutvikler. Denne stillingen er relevant for deg som har nylig fullført høyere utdanning eller som har opparbeidet seg noe erfaring innenfor it-systemer eller lignende. Du vil bli en del av deres digitale avdeling, og vil ha kontakt med øvrige medarbeidere og avdelinger internt samt ha et nært samarbeid med oppdragsgivere og eksterne utviklere. Da dette er et team som er i vekst vil du ha stor mulighet til å påvirke og forme rollen. Videre søker de deg som liker å ha mange baller i luften og har gode samarbeidsevner. Kultur er noe som står sterkt i selskapet, og du bør kunne identifisere deg med deres verdier pålitelig, positiv og profesjonell. Både som person, men også i arbeidet du skal utføre i denne stillingen.

I rollen vil du jobbe mye med utvikling og forbedring av digitale løsninger både internt og eksternt. Hverdagen din vil være varierende og du vil samhandle på tvers av avdelinger for å skape de beste løsningene. For å lykkes i rollen så er det viktig at man holder seg oppdatert på trender og teknologi, og har en interesse for forretning og eiendomsutvikling. Det vil gis tilstrekkelig med opplæring slik at du skal lykkes på teknologi og i systemene.

Du blir tilbudt

 • Et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø.
 • Kompetanseutvikling gjennom en bransje i utvikling.
 • Nye fine lokaler sentralt i Vika.
 • En spennende stilling som man kan forme i stor grad selv.

Arbeidsoppgaver

 • Oppfølging og videreutvikling av Webportal
 • Bistå i både system- og forretningsutvikling
 • Være en sentral støttefunksjon til forvaltningsavdelingen
 • Aktivt bruke digitale verktøy for å løse nye og eksisterende utfordringer (Office-pakken, UiPath mfl.)
 • Utvikling av digitale løsninger fra idé til produkt

Vi søker deg som

 • Har fullført en høyere utdannelse innenfor økonomi, IT eller lignende stilinger
 • Kan vise til relevant erfaring, enten fra verv eller jobb
 • Har god fremstillingsevne i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig, da stillingen krever god kommunikasjon


I denne rollen vil personlige egenskaper vektlegges i stor grad. Det som er viktig for å lykkes på teamet er at man er løsningsorientert, selvstendig og nøyaktig i sitt arbeid, i tillegg til å være serviceorienterte overfor interne og eksterne kontaktpunkter. Høres dette ut som deg? Da håper vi at du søker i dag!

Annen informasjon:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Søknadsfrist: Løpende selektering
 • Omfang: Fulltid, 6 mnd. engasjement, men mulighet for fast ansettelse.
 • Plassering: Vika


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work. Eiendomshuset Malling & Co har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Malling & Co Forvaltning AS er en del av Eiendomshuset Malling & Co, som er et komplett eiendomshus som kan bistå kundene gjennom hele livssyklusen til en næringseiendom. Malling & Co Forvaltning AS er blant landets mest erfarne og største profesjonelle eiendomsforvaltere av næringseiendom. Selskapet forvalter i dag en estimert eiendomsverdi for mer enn 100 milliarder kroner på vegne av sine kunder fordelt på ca. 2,5 millioner kvadratmeter. Virksomheten ble etablert i 1964 og konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere og en omsetning på over NOK 430 millioner.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen