Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du være med på teamet som setter bransjestandarden for kringkastingsteknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du interesse for eller kjennskap til kringkasting? Er du godt over gjennomsnittet interessert i teknologi? Som nettverksingeniør hos Nevion vil du jobbe i et internasjonalt team i en bedrift som setter standarden for kringkasting over hele verden!

Informasjon om stillingen

Nevions teknologi styrer og transporterer video og media fra kameraet til studio, altså kontribusjonsleddet i signaltransporten. Nevion leverer SDN orkestreingsløsninger (VideoIPath) for video, audio og data transport over IP nettverk.

Nevions Virtuoso (Media node) tilbyr IP edge adaptation til posisjon og transformative mediaflyter til IP nettverk gjennom å bruke overflødig lineære og komprimerte teknikker for low latency, live real-time media leveranse. De leverer også løsninger for optisk fiber og SDI / SDH topologier. Nevions løsninger er bransjeledende og består av både hardware og software.

Som en del av Nevions produktspekter er også tjenester for implementering og kundesupport. I dette segmentet inngår en gruppe med meget kompetente nettverksingeniører som er en sentral del av leveransen. Du vil bli en del av dette internasjonale teamet med formål om å gi så god service som mulig til kundene deres. Teamet kjennetegnes av stort løsningsfokus, svært godt samarbeid for å finne gode løsninger, samt en svært liten barriere for å bli kjent med kolleger både i og utenfor teamet.

Her er hva to ansatte (fra det som kan bli ditt nye team) har å si:

" I think the best thing about working in Nevion is the people (the technology is pretty cool as well but without nice people and a good atmosphere that only goes so far)."

" The reputation of the company. Within the industry both legacy and current products are well liked, and this is reflected on client calls that I’ve been on since I started."

Hvorfor bli med oss i Nevion?

 • Et sosialt miljø med kontinuerlig teknologisk fremgang, unik atmosfære og svært dyktige kollegaer
 • En bedrift i fronten av sitt domene, her vil du være med på å sette retningen for hele bransjen
 • Teamet har en veldig flat struktur og samles for å løse problemer for kundene
 • En godt tilrettelagt hybrid arbeidshverdag, med muligheter for hjemmekontor og arbeid på tvers av lokasjoner i inn -og utland.
 • Kunder som blant annet HBO, BBC, Telenor og NASA.

Arbeidsoppgaver

Som en del av et internasjonalt driftsteam hos oss i Nevion vil du få ansvar for noen av våre key service accounts.

 • Være første kontaktpunkt for noen av våre key service accounts, utvikling og vedlikehold av strategisk viktige forhold samtidig som du produserer rapporter og driver løsninger.
 • Bistå med 2 linje support innen IP nettverk og media transport
 • Produkt og systemtesting pre- og post-sale.
 • Arbeide tett med vårt Service Operation Center, R&D, Product Management og Global Sales.
 • Du vil få jobbe med alt fra broadcast teknologier (ST2022, ST2110, NMOS,AES67), switch (Cisco, Arista and Mellanox/Nvidia switches), Linux (Red Hat, CentOS) og viritualisering/container teknologier (Hypervisors, VMware, Docker).

Vi søker deg som

 • Har en relevant teknisk utdannelse og erfaring, spesielt interessant er tidligere arbeid med nettverk eller broadcasting/kringkasting
 • Har noe erfaring med feilsøking i Linux miljøer
 • Har nettverk og switch erfaring både feilsøking og konfigurering (Cisco, Arista og Mellanox/Nvidia switcher)
 • Har noe erfaring med viritualisering/containerization teknologier (Hypervisors, VMware, Docker)
 • Har noe erfaring med administrasjon av database

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: heltid, fast ansettelse hos Nevion
 • Plassering: Lysaker Torg 5
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen blir utført av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Nevion er arkitektene bak virtualisert medieproduksjon. I over 25 år har de levert prisvinnende, oppdragskritiske, sanntids medietransport- og prosesseringsløsninger til kringkastere, telekomleverandører, offentlige etater og andre bransjer. Deres kjernekompetanse er å designe, utvikle, distribuere og støtte programvare. Definerte teknologier gir virtualiseringsmuligheter som gjør kundene mer fleksible, og konkurransedyktige.

Les mer om vår historie her.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen