Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du en fremoverlent og selvstendig person som drives av å skape gode kundeopplevelser?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Interesserer du deg for forretningsutvikling, og ønsker å skape gode kunderelasjoner? Trives du i en variert arbeidshverdag der du får treffe kunder både digitalt og face to face? Da anbefaler jeg deg å lese videre, for KONE søker nå en jr. bedriftsrådgiver!

Informasjon om stillingen

I KONE vil du bli en del av et dyktig og sosialt salgsteam med 12 medarbeidere som samarbeider tett og heier på hverandres prestasjoner. Du vil ha fokus på salg av serviceavtaler mot både nye og eksisterende kunder, der avtalene hovedsakelig vil rette seg mot heiser og digitale løsninger. I rollen som jr. bedriftsrådgiver vil du ha ansvar for din egen kundeportefølje som du følger opp gjennom telefonsamtaler, teamsmøter, og fysiske møter ute hos kunde. Stillingen er preget av mye selvstendighet, og KONE har full tillit til at du legger opp dagene dine på en god måte. Samtidig vil du ha leder og kolleger i ryggen, som bistår deg med caser og spørsmål som måtte dukke opp.

Dette er i første omgang et engasjement på 1 år, men med mulighet for forlengelse. Du vil bli fast ansatt via Academic Work og ha en kontaktperson som følger deg opp i oppdraget, og som vil bistå i ditt karriereløpet. Hos Academic Work er vi lidenskapelig opptatt av å hjelpe kandidater med å finne sin karrierevei, og ønsker å hjelpe deg frem. Kanskje KONE er neste steg for deg? KONE er også et stort og internasjonalt selskap med flere karrieremuligheter på sikt.

Arbeidsoppgaver

 • Salg av serviceavtaler mot nye kunder
 • Reforhandle avtaler med eksisterende kunder
 • Mersalg av digitale løsninger
 • Samarbeide med salgsteamet, samt andre avdelinger som serviceteknikere og kundeservice

Vi søker deg som

 • Gjerne har erfaring med salg, men det viktigste er at du er motivert for rollen
 • Er interessert i teknologi og å skape gode kunderelasjoner
 • Har førerkort på bil
 • Snakker og skriver flytende norsk, samt behersker engelsk godt


Som person tar du initiativ og har stor motivasjon til å skape resultater gjennom å bygge gode kunderelasjoner. Du er sosial og trivdes med teamarbeid, samtidig som du er selvstendig i ditt arbeid.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Dette er i første omgang et engasjement på 1 år, med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. KONE har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi oppfordrer deg derfor å søke snarest!

Informasjon om bedriften

KONE er en innovativ leder innen heis- og rulletrappbransjen. Vår jobb er å få maksimalt ut av verdens byer, bygninger og offentlige rom. Vi tror at byer utgjør en del av løsningen for et bedre liv. I 2020 hadde KONE en nettoomsetning på 9,9 milliarder euro og over 60 000 ansatte på slutten av året. KONEs B-aksjer er notert på Nasdaq Helsinki Ltd. i Finland.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen