Ice søker Interconnect Manager!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ice søker Interconnect Manager!

Samtrafikk er helt grunnleggende for en mobiloperatør og Ice har behov for en dyktig ressurs som kan bidra til å løfte dette området hos oss. Stillingen er sentral i Ice, og i grensesnittet mellom Ice, myndigheter og andre operatører. Internt i ice vil IC Manager ha ansvar for avregning mellom ice og andre operatører og koordinere de ulike miljøene på avregning, finans og teknisk. Eksternt vil stillingen ha ansvar for samtrafikkavtaler med andre operatører, deltakelse i ulike fora med andre operatører og regulatøren, samt øvrig myndighetskontakt inkludert regulering.

For å lykkes i stillingen må du ha god kjennskap til og forståelse av samtrafikkregimet i Norge. Du må være utadvendt og trives med å jobbe med mange ulike miljøer og knytte nye kontakter. Du må være strukturert og ha evne til å fremme ice sine interesser overfor myndigheter og andre operatører, samt i de fora du vil delta i.

Formelle krav: 

  • Utdanning på høyskolenivå
  • Må ha god kjennskap til det norske samtrafikkregimet, samtrafikkmiljøet og regulatoriske myndigheter


Personlige egenskaper:  Ice trenger en som har gode relasjonsbyggende egenskaper, som er utadvendt og trives med å koordinere ulike miljøer. Du må kunne ta ansvar for hele verdikjeden, være ryddig og opptatt av å ha kontroll på prosesser. Det vil være en fordel å ha grunnleggende forståelse for drift og støttesystemer i en telekom verdikjede. Du må være profesjonell i kommunikasjon med eksterne partnere og myndigheter.

Ice tilbyr:  Hos oss kan vi love et morsomt og hektisk miljø hos en mobiloperatør i sterk vekst samt gode muligheter for videre utvikling. Ice har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work, og det med god grunn! Vi er fleksible på hjemmekontor, tilbyr konkurransedyktige vilkår og er veldig opptatt av at folk skal ha det bra på jobb. Du finner vårt moderne kontor i Nydalen i Oslo.  

Ta gjerne kontakt med vår Partner Arne H. Underdal-Loktu / Arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Rebecca Vatnar / Rebecca.vatnar@capus.no dersom du har noen spørsmål.

 

Om arbeidsgiveren

Ice leverer ett av verdens beste, og Norges mest stabile nett med bransjens beste kundeservice. De fleste som bytter mobiloperatør velger Ice. Slik har det vært alle 7 årene siden Ice begynte å selge mobilabonnement. Ice er et mobilselskap med rundt 300 ansatte og hovedkontor i Nydalen. Vi har fire år på rad blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser av Great Place to Work, og er kjent av våre ansatte for å tilby mye fleksibilitet i arbeidshverdagen. Vi er eid av det norske industrikonsernet Lyse, og jobber for sikkerhet og konkurranse i det norske telekommarkedet. Med milliardinvesteringer bygger vi Norges raskeste 5G-nett, og sørger for høyhastighetsbredbånd til alle.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen