Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Winorg søker sin nye kunderådgiver!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du den som ofte ser løsninger der andre ser problemer? Trives du i en hektisk hverdag med mange baller i luften? Da kan Winorg være en gylden mulighet for deg.

Informasjon om stillingen

Winorg er et innovativt selskap i sterk vekst og med høye ambisjoner. Winorg hjelper organisasjoner med å forbedre prosesser og implementere skybaserte IT-løsninger. Nå satser de videre og trenger flere ambisiøse medarbeidere til deres team. De ser etter deg som blir trigget av et høyt tempo, et sterkt kundefokus og utviklingsmuligheter!

Winorg er et software selskap som skreddersyr gode løsninger for ulike organisasjoner, slik at de skal kunne fungere på sitt beste. Som junior kunderådgiver/kunderådgiver vil du være med i ulike prosjekter fra a til å. Dette innebærer alt fra innsalgsmøter, oppstartsmøter og planlegging sammen med kunde. Du sørger for tett og god dialog hele veien, og din hverdag vil blant annet bestå av daglige kundemøter. Videre følger du opp kunde under implementering av deres nye IT-system. Du bistår også med god opplæring og implementering.

Du vil sjonglere mellom flere ulike kundeleveranser og deltar aktivt i møter, samtidig som du jobber en del administrativt. En arbeidsdag er sjelden lik, og vi ser etter deg som er tilpasningsdyktig og enkelt kan prioritere de viktigste oppgavene i løpet av arbeidsdagen.

Til denne stillingen ser vi både etter nyutdannede eller deg med noen års erfaring.

Du blir tilbudt

 • Et inkluderende arbeidsmiljø med nytenkning og innovasjon som grunnleggende verdier
 • En god og læringsrik onboardingsprosess hvor kollegaer og leder vil følge deg tett opp
 • God støtte fra arbeidskollegaer med høy faglig kompetanse
 • Fleksible ordninger for å balansere jobb og privatliv

Arbeidsoppgaver

 • Planlegge og følge opp leveranser for og med kunde, underleverandører og internt ansatte
 • Gi opplæring om Winorgs tjenester til nye og eksisterende kunder
 • Rådgivning ved bruk av Winorgs og deres partners løsninger
 • Sette opp, konfigurere og teste løsningene
 • Utarbeide og vedlikeholde maler for leveranser, opplæring, dokumentasjon og support
 • Oppgaver som naturlig vil falle under stillingen

Vi søker deg som

 • Høyere utdanning innen administrasjon, økonomi, IT eller lignende studier
 • Komfortabel med å jobbe med IT-systemer
 • Gode norsk og engelsk-kunnskaper skriftlig og muntlig
 • Relevant erfaring vil telle positivt, men ikke et krav da opplæring vil bli gitt

Som person er du

 • Løsningsorientert
 • Forretningsorientert
 • Samarbeidende
 • Tilpasningsdyktig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest eller etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse
 • Plassering: Hausmanns gate 17, 0182, OSLO
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Winorg Norge har bedt om at alle spørsmål angående stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Winorg har eksistert som en av de ledende leverandører av medlemssystem og giversystem siden 1997, og har med dette bygget opp en helt unik kompetanse på organisasjoners egenart, behov for løsninger og krav til sine leverandører og samarbeidspartnere. Siden den gang har de bygget et unikt firma med en herlig blanding av dyktige og kreative medarbeidere.

Hos de er det engasjement og entusiasme for gode løsninger, god service, kompetanse og innovativ utvikling som står i sentrum. I 2009 ble Winorg eget selskap, eid av de ansatte. De har bygget videre på våre grunnverdier, og det har preget både valg av nye kolleger og faglige satsningsområder. Siden den gang har de vokst med nesten 100%, utvidet sin stab, og ikke minst hatt fokus på nyutvikling og ny teknologi. I tillegg har Winorg blitt et betydelig kompetansehus. De er stolte over at de har mange dyktige rådgivere, som alle har lang fartstid i bransjen, har jobbet i organisasjoner selv, og som brenner for gode og effektive løsninger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen