Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bidra til å skape mer bærekraftig mobilitet i samfunnet?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du styre din egen hverdag? Ønsker du ansvar og et minimum av byråkrati i hverdagen? Som backend-utvikler hos Uno-X vil du bli en del av et miljø som ikke styres av policies. Vi lever for raske beslutninger og troen på enkeltmennesket!

Informasjon om stillingen

Kulturen vår gjør oss unik. Vi har en flat struktur og veien fremover finner vi sammen. Som vår nye utvikler vil du ha en tydelig stemme i vår digitale utvikling. Hos oss er kunden øverste sjef, og sammen med teamet vil du utvikle brukervennlige løsninger for Svanemerket Bilvask, enkel lading av elbil og drivstoff.

Du blir tilbudt

 • En arbeidsplass med endringsvilje, raske beslutninger og tryggheten til å satse på prosjekter med langsiktige perspektiver
 • En unikt tilpasset kultur hvor vi ikke har noen policier, vi opererer etter tillit og eierskap til prosjekter hvor ingen mellomledere som styrer hverdagen din.
 • Rom for deg som vil skape noe og gi gass! Initiativ og gjennomføringsevne hylles
 • Friheten vi har på jobb gjør arbeidsdagen engasjerende og interessant, det gjør også at vi nesten ikke har turnover

Arbeidsoppgaver

Du vil tre inn i et lite team som jobber på store og små prosjekter, som varierer fra native-apper for bilvask og lading til modernisering av stacken vår. Som backend-utvikler hos oss vil du:

 • Utvikle API-løsninger i web baserte rammeverk
 • Arbeide med vår native app og plattformens livsløp
 • Modernisere, utvikle og vedlikeholde eksisterende PHP-baserte rammeverk for selskapets kjerneprosesser og sekundering
 • Være med på å skape bransjens beste egenutviklede backend-systemer til bilvask og elbillading
 • Være med på å bestemme selskapets digitale arkitektur for fremtiden

Vi søker deg som

 • Har arbeidserfaring med PHP og MySQL og god kontroll på Git.
 • Med fordel har vært borti Laravel eller lignende web baserte rammeverk. Hvis ikke, har du gode utviklingsmuligheter hos oss.
 • Du kan kommunisere flytende (C1-2) på norsk
 • Liker å ta og få ansvar og eierskap

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo, Gladengveien 2
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Spørsmål om stillingen håndteres av Academic Work på vegne av Uno-X.
 • Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Uno-X har som ambisjon å være den mest attraktive leverandør av drivstoff og Svanemerket bilvask til privatmarkedet. Nylig ble enkel, billig og rask lading for elbil lansert. Selskapet er i en rivende utvikling og nyter stor tillit i markedet. Vi er trygge på konseptet vårt og med Reitan Retail i ryggen tør vi tenke langsiktig.

Uno-X Norge AS selger drivstoff fra nær 200 selvbetjente energistasjoner i Norge og satser samtidig stort på Svanemerket bilvask. Uno-X er lidenskapelig opptatt av sykkel til transport, mosjon og sport og drifter to profesjonelle sykkellag.

Uno-X Norge er en del av Uno-X Mobility som er et av fire konseptselskap i Reitan Retail ved siden av REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark og Reitan Convenience. Uno-X Mobility har som misjon å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen