Er du en dyktig teknisk Product Owner?

Oppdragsgiver: 24SevenOffice AS

24SevenOffice ble etablert i 1997 og er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er vi nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS (Software as a Service) eller “cloud computing”. Selskapet har i dag rundt 180 ansatte og tilbyr 24SevenOffice ERP-system i Norge, Sverige og USA, med hovedkontorer i Oslo, Stockholm og New York.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du en spennende jobb med mye ansvar, stort handlingsrom og hvor du kan være bindeleddet mellom teknologi og forretning?  Som Product Owner sørger du for at produktet vårt løser kundenes problemer, og møter deres ønsker og behov. Du må forstå markedet og vår virksomhet, og samtidig representerer du kundeperspektivet i utviklingen. Er du klar for ansvaret og ønsker en spennende karrieremulighet? 

 

Rollen vi nå skal fylle er mer teknisk enn øvrige PO roller i selskapet da du vil få ansvaret vår nye AWS baserte Public API platform. Du vil samarbeide tett med utviklere og UX-designere i et autonomt og kryssfunksjonelt team. Sammen identifisere dere muligheter og tenker løsninger for produktområdet dere har ansvar for. 

Product Teamet utgjør sammen med Development, Operations og QA en avdeling med over 50 engasjerte medarbeidere med ansvaret for utvikling og leveranse av 24SevenOffice sin produktportefølje. 

Arbeidsoppgaver:

 • Ha det overordnede ansvaret for flere moduler i produktporteføljen

 • Følge produktet i alle dets faser fra kartlegging og analyse til design, planlegging og prioritering

 • Knytte sammen kundemål og forretningsmål gjennom dialog og innsikt

 • Prioritere og definere utviklingsoppgaver gjennom tydelige user stories, customer journey maps og akseptansekriterier basert på det overordnede produktmålet og selskapets metodikk

 • Sørge for løpende produktleveranser,  og bidra til god fart og flyt i teamet

Ønsket kompetanse:

 • Kan vise til en relevant utdannelse og arbeidserfaring der du har hatt produkteierskap 

 • Har god teknisk innsikt og erfaring fra utviklingsprosjekter

 • Har forståelse for produktutviklingsprosesser og smidige metoder

 • Har sterk bransjekunnskap og et brennende engasjement for faget

Som person er du en sterk lagspiller som jobber for at teamet skal prestere best mulig som lag. Du jobber strukturert, effektiv og pragmatisk. Du trives også når du kan finne gode og kreative løsninger på komplekse problemstillinger. Du har gode kommunikative evner og er flink til å skape engasjement rundt ditt produktansvar. Du kjenner deg igjen i våre verdier: tillit, modig og nysgjerrig!

24SevenOffice kan tilby:

 • En stor mulighet til å påvirke hva 24SevenOffice skal være i fremtiden
 • Muligheten til å være med på hele reisen fra konsept til lansert løsning
 • Arbeide med drivende dyktige kollegaer som brenner for produktet
 • En arbeidshverdag som preges av mye ansvar, høyt tempo, struktur og kreativitet
 • Et fleksibelt arbeidssted og en engasjerende internasjonal bedriftskultur
 • Autonome utviklingsteam
 • Faglig sterkt miljø med fokus på kontinuerlig utvikling
 • Arbeidsplassen er enten i Oslo eller Skien, og vi har også kontor på Notodden og mulighet til å benytte seg av hjemmekontor
 • Tilgang på gode arbeidsverktøy, konkurransedyktig lønn og gode forsikringer

Om selskapet:

Da 24SevenOffice startet opp i 1997 bestemte de seg for å gjøre noe ingen hadde gjort før. De skulle utvikle et helt skybasert forretningssystem - lenge før noen visste at internett kunne brukes til å kjøre en applikasjon. Fra å være en liten gjeng på et kontor i Porsgrunn, er 24SevenOffice i dag en internasjonal organisasjon med flere kontorer i Norge, Sverige, Danmark og USA. 200 ansatte jobber hver dag med å styrke deres 59 000 kunder for fremtiden og har høye ambisjoner for videre vekst.

Uansett om du møter oss på kontoret eller digitalt, vil du merke at kulturen sitter i menneskene. Våre kjerneverdier er tillitsfull, modig og nysgjerrig og vår visjon er å styrke bedrifter for fremtiden. Vi håper at du som leser dette kjenner deg igjen i verdiene og visjonen og kanskje blir enda mer nysgjerrig på oss?

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Spørsmål rettes til

Hanne Gullerud
tlf: 92498318

Frode A. Brurberg Hansen
Head of Product
tlf: +47 464 05 638

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen