Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bruke dine ferdigheter til å utvikle løsninger for fremtidens mobilitetsmarked?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
Gjensidige Mobility Group søker to dyktige utviklere som ønsker muligheter i et svært spennende vekstselskap! GMG er en av Gjensidigekonsernets ambisiøse nysatsinger og har som mål å ta en førende rolle i fremtidens mobilitetsmarked.

I GMG vil du få et stort eierskap i utviklingen av løsninger som skal digitalisere fremtidens mobilitetsmarked. GMG er i oppstartsfasen og du får dermed muligheten til å være med å forme vår reise og ta tak i et vidt spenn av oppgaver. En av de mange spennende oppgavene vi har foran oss er moderniseringen av RedGo (tidligere Falck Redning).

RedGo er et nordisk veihjelpsselskap som blant annet skal hjelpe mennesker som har problemer langs veiene. Selskapet skal nå gjennom en større digital transformasjon og modernisering. Sammen med vårt allerede dyktige team kan du være med å forme dette fra start. Fremover skal vi utvikle løsninger som gir bil-bergerne våre mer effektive verktøy som igjen vil gi bedre kundeopplevelser til mennesker i vanskelige situasjoner. Vi bygger nå et større team som skal jobbe med å forbedre løsningene som brukes i REDGO. Bli med på laget!

Hvem er du?  Vi søker en motivert og positiv person med solid teknisk kompetanse. Du har noen års erfaring fra moderne utviklingsprosjekter der du har vært involvert i ulike deler av leveransene og du har interesse for et bredt sett av fagfelt (fullstack/backend).
Vi tror de rette kandidatene kan kjenne seg igjen i følgende:

 • Høyere relevant utdanning og noen års arbeidserfaring som utvikler
 • Du liker å jobbe allsidig med digital produktutvikling. Her går det mye i .NET og C#, men dersom du er lærevillig er vi åpne for et bredere spekter av spisskompetanse
 • Det er ønskelig med kompetanse innenfor skyteknologi, fortrinnsvis Azure Cloud
 • Du er kjent med smidig utviklingsmetodikk og Devops
 • Det er en fordel med erfaring innen sikkerhet
 • Du kommuniserer godt i minst ett av de skandinaviske språkene og behersker engelsk, både muntlig og skriftlig

Du vil være ansatt i GMG og rapportere til CTO, Philip Røst Wehinger.

Vi ønsker deg som har en proaktiv og positiv holdning og er selvstendig i ditt arbeid. Du er flink til å kommunisere og er opptatt av godt samarbeid og informasjon mellom relevante parter. Du liker også å fordype deg i tekniske problemstillinger og engasjerer deg i ulike initiativ der det er behov, samt er løsningsorientert og effektiv i ditt arbeid. For en av stillingene tilfaller ansvar for sikkerhet, og det er en fordel om dette er noe som interesserer deg. Det er viktig for oss at du finner interesse og motivasjon i å kunne være med å forme reisen vår sammen med oss.
Kjenner du deg igjen i flere av disse egenskapene kan du være rett match for oss!

Hos oss får du:  Vi tilbyr en interessant stilling i et nytt og spennende satsningsområde med mange muligheter til å påvirke veien videre. Inkludert:

 • Spennende arbeidsoppgaver i en nysatsing for Gjensidige
 • Du får bidra til samfunnsviktige løsninger som skal fremme tryggere og mer effektiv veihjelp i hele Norden
 • Lønn som reflekterer din kompetanse
 • Svært god pensjonsspareordning og forsikringsordninger
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio med spinning-rom og gymsal
 • Arbeidssted i moderne lokaler i Oslo sentrum (nær Oslo S)

Søknadsfrist: Snarest
Vi behandler søknader fortløpende. For spørsmål om stillingen kontakt vår rekrutteringspartner Capus v/ Sondre Urbye Kjelsrud (986 52 622) eller Jan Rune Dimmen (994 09 622)  

Om arbeidsgiveren

Gjensidige Mobility Group har store ambisjoner for det nordiske mobilitetsmarkedet. Vi vurderer stadig nye samarbeidspartnere innen mobilitet, utvikler egne konsepter samt jobber aktivt med modernisering av selskap vi eier (e.g Falck veihjelpen som nå rebrandes til RedGo og bomselskapet Flyt). Gjensidige Mobility Group er i startgropa og har behov for å bygge team som ønsker å ta eierskap til reisen og utviklingen videre. Vi er opptatt av å skape gode og trygge rammer for at du skal lykkes i din rolle, og et godt miljø der du kan utvikle din kompetanse.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen