GlobalConnect er på utkikk etter ny Salgsleder SMB

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema
GlobalConnect går til markedet med løsninger helt i front av utviklingen. Dette medfører at de kan levere betydelig større merverdi enn sine konkurrenter, og kan tilby sine kunder kommunikasjonsløsninger hvor de tar totalansvaret for kommunikasjonsløsningene til en virksomhet.

Som Salgsleder vil du ha ansvar for at hente nye kunder til GlobalConnect, med fokus på SMB markedet. Dette markedet har en strategisk viktig rolle i GlobalConnect, har egenutviklede tjenester og dedikerte verdikjeder. SMB markedet står for omtrent halvparten av B2B markedet i selskapet. Du vil derfor få en sentral rolle i vår organisasjon, og vil ha mulighet til å påvirke din egen, og selskapets videre utvikling. I stillingen ligger det et tett samarbeid med lederteamet, så det vil forventes bidrag fra deg i form av strategiske valg for å øke selskapets vekst.

Ved å være en god leder og vise til sterke salgsresultater, coacher du dine medarbeidere til å utvikle seg. Du er en resultatorientert leder, som drives og motiveres av både egne og andres resultater Med din gode struktur har du kontroll på planlegging og gjennomføring av aktiviteter som gir strålende resultatoppnåelse. I rollen inngår det personalansvar for et team på 17 ansatte og 2 teamledere.

Noen viktige momenter vi tror du presterer svært godt på:

 • Engasjert, motiverende og coachende kravstiller
 • Evnen til å se de mellomlange taktiske målene i sammenheng med den operasjonelle driften, for å kunne prioritere aktiviteter som gir god effekt på begge områder
 • Evnen til å i en kompleks organisasjon, jobbe tett med nøkkelpersoner i andre deler av virksomheten og utnytte ressurser rundt deg for å oppnå meget gode resultater.
 • Eie dine mål, og drive området selvstendig, i god kommunikasjon med din leder.

Til den rette kandidaten byr GlobalConnect på blant annet:

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser med fastlønn, bonus og bilordning
 • Pensjons- og gruppelivsforsikring samt helse- og reiseforsikring
 • Utviklingsmuligheter i et Europeisk IT-selskap i vekst
 • Gode muligheter til å påvirke egen arbeidssituasjon
 • Et arbeidsmiljø med hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer
 • Mulighet for faglig og personlig utvikling
 • En moderne arbeidsplass på Fornebu

Om arbeidsgiveren

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 150.000 kilometer fiber og 34.400 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT- sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for virksomheter å fokusere på det de virkelig brenner for – din egen virksomhet og vekst. GlobalConnect har over 1600 ansatte og en omsetning på over 500 millioner euro i året.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen