Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du kickstarte din salgskarriere i et selskap med gode utviklingsmuligheter?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å løfte frem en sentral leverandør i det nordiske og europeiske energimarkedet? Er du i tillegg selvgående og uredd? Da ser vi etter deg!

Informasjon om stillingen

Som Sales Representative hos Montel vil du ta del i ambisiøst salgsteam og jobbe ut mot B2B-markedet. Din rolle vil i begynnelsen bestå i å kontakte potensielle kunder for å pitche inn Montel og deres produkter. Produktene som du vil jobbe med å løfte frem er nyheter, data og analyse tjenester. Montel har en bred portefølje og når ut til en rekke ulike kunder. Så i rollen som Sales Representativ vil du ikke bare få en bred innsikt internt, men du vil også få bred innsikt hos kundene i Montel sin portefølje. Selvom du vil jobbe mot potensielle kunder, er Montel en kjent aktør innenfor energibransjen, som gjør at de aller fleste har hørt om de og deres produkter.

Rollen vil gi deg en god innsikt i Montel som helhet og bred kompetanse som er gull verdt å ta med seg videre. Montel er et selskap som er opptatt av å ivareta sine ansatte. Det vil derfor være gode utviklingsmuligheter på sikt, og flere av de ansatte har bygget seg en god karriere internt.

Arbeidsoppgaver

 • Ta kontakt med potensielle kunder innen energibransjen i hele Europa
 • Være et bindeledd mellom kundene og selgerne internt, men også på sikt holde egne kundemøter
 • Andre salgsrelatert og administrative oppgaver som kan oppstå

Vi søker deg som

 • Har gode kommunikasjonsferdigheter på engelsk og norsk, muntlig og skriftlig
 • Med fordel har gode kommunikasjonsferdigheter i tysk, fransk eller spansk
 • Er komfortabel med telefon som arbeidsverktøy, og trives med relasjonsbygging


Til denne stillingen er vi hovedsakelig ute etter rett person. Det er viktig at du ikke er redd for å plukke opp telefonen og at du lett tilpasser deg ulike mennesker. Du er sosial og trives med å danne relasjoner til nye mennesker.

Som person er du:

 • Selvstendig
 • Nettverker
 • Kommunikativ

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, bemanning 6 måneder, med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Montel har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Noe lenger responstid må påregnes med tanke på kommende helligdager.

Informasjon om bedriften

Montel er en sentral informasjonsleverandør for de europeiske energimarkedene, og spesialiserer seg på uavhengige nyheter, data og analyser i markedet, som er nøyaktige, balanserte og uunnværlige for fagfolk i sektoren. Støttet av deres omfattende portefølje av sanntidspriser, grunnleggende data, teknisk analyse og værvarslingstjenester, gir teamet med erfarne reportere abonnenter den siste utviklingen som påvirker det europeiske og globale energimarkedet.

Montel i korte trekk:

 • Har dekket nordiske og europeiske kraft- og energimarkeder siden begynnelsen av 1990-tallet.
 • Er en nøkkelreferanse for fagfolk i energimarkedet i mer enn 30 land.
 • Har 4500 ukentlige brukere fra mer enn 850 selskaper.
 • HQ i Oslo, og har kontorer i Berlin, Frankfurt, London, Madrid, Paris, Szczecin og Stockholm.
Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen